..bo to są najwspanialsze dready jakie w życiu widziałam. dotychczas byłam zdania, że dready jakie by nie były, są świetne, bo każde coś w sobie mają i są dreadami, a samo to nadaje im uroku {nadążacie? ;p}.. ale odkąd zobaczyłam te zdjęcia to stwierdziłam że wszystkie inne są beznadziejne
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
..bo to są najwspanialsze dready jakie w życiu widziałam. dotychczas byłam zdania, że dready jakie by nie były, są świetne, bo każde coś w sobie mają i są dreadami, a samo to nadaje im uroku {nadążacie? ;p}.. ale odkąd zobaczyłam te zdjęcia to stwierdziłam że wszystkie inne są beznadziejne
a dzieki, dzieki
co prawda nie wygladaly zbyt dobrze, ale po ostatnich poprawkach jest juz nieco lepiej
_________
dawno nie bylo nic nowego, wiec wrzucam jedno z najnowszych zdjec..
R-E-S-P-E-C-T
moj kumpel ktory robił mi dredy a wczesniej pracował w Krakowie , opowiadał mi ostatnio o kolesiu ktory ma takie długie dredy ze śpi w berecie bo juz kilka razy przytrafiło mu się ze mogł się udusić własnymi włosami
widze te zdjęcia i już wiem co miał na myśli mowiąc długie dredy
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
R-E-S-P-E-C-T
moj kumpel ktory robił mi dredy a wczesniej pracował w Krakowie , opowiadał mi ostatnio o kolesiu ktory ma takie długie dredy ze śpi w berecie bo juz kilka razy przytrafiło mu się ze mogł się udusić własnymi włosami
widze te zdjęcia i już wiem co miał na myśli mowiąc długie dredy
tylko jak on miesci w nim te dredy , bo szczerze mowiac ja juz ze swoimi mam klopot;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum