wie bo przy niej były robione normalnie je widać jak sobie robie takiego koczka,ale teraz są rozkręcone od góry,a nie chce mi sie dokręcać i dlatego są lekko schowane
nie mogę zrozumieć tego, że ostatnio wszyscy robią sobie po jednym/dwa dready.
spróbujcie mi wmówić, że to nie moda xD 50% ludzi, których znam (z widzenia, z s.m., ze szkoły) miało/ma/będzie mieć jednego/dwa dready.
dramat xD
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
nie mogę zrozumieć tego, że ostatnio wszyscy robią sobie po jednym/dwa dready.
spróbujcie mi wmówić, że to nie moda xD 50% ludzi, których znam (z widzenia, z s.m., ze szkoły) miało/ma/będzie mieć jednego/dwa dready.
dramat xD
nawet mnie nie denerwuj swoje dredzioki planowałam od ponad roku mam trzy. Póki co np w szkole jestem jedyną która ma dredy.
Jak moda naprawdę dosięgnie dredów to sie zakopie w ogródku.
a twoje ewelinka ładne
Czepiacie się. Pewnie po to samo, co np. siedem dreadów na cruście albo cała głowa - żeby je mieć. Czyjeś dready są lepsze a czyjeś gorsze, bo są tylko 2 i nie powinien ich mieć?
Dzięki Agatha
Bo dredy chciałam mieć od dawna tylko nie wiedziałam kto robi w moich okolicach...a całej głowy nie chce bo moja dalsza droga po liceum niezbyt pasuje do całej głowy dredów i Boba Marleya... a również jestem jedyną osobą w szkole, która ma dredy :) a dredów nie zrobiłam dla mody ..
właśnie,
ja zrobię cały łepek, ale zobaczymy kiedy, te zrobiłam aby je mieć, i przekonać się czy podołam dokręcaniu, włosy spinam w kok i dredy jak najbardziej widać.
ewelinka615 a co do zakonu sie wybierasz??Jak sie boisz ich na glowie itp. itd(bo zapewne co ludize powiedza) to po ch... Ci te 2 czy 3 na glowie??Teraz w modzie jest emo,a to ludzie akceptuja
nie boje sie ich mieć a te 2 są bo poprostu zwyczajnie normalnie chciałam mieć !! a tych śmiesznych emo to mam już dość :/ zakon nie zakon nie ważne ....moja sprawa:)
ewelinka615 a co do zakonu sie wybierasz??Jak sie boisz ich na glowie itp. itd(bo zapewne co ludize powiedza) to po ch... Ci te 2 czy 3 na glowie??
hej, nie trzeba od razu się rzucać. Ja dziewczynę rozumiem, chętnie zrobiłabym sobie cały łeb dreadów ale nie zrobię nie ze względu na to, że się boję, ale ze względu na to, że chcę zrobić portfolio i rozesłać po agencjach. No i dready nie bardzo... także z tego względu nie będę się przebijać, chociaz ciągnie mnie straszliwie
[przynajmniej na razie. potem, jak jeszcze bardziej zbrzydnę i może zgrubnę, to sie poprzekłuwam i zdreadzę. Na razie jakoś umiem bez tego żyć ^^]
ewelinka615 napisał/a:
zakon nie zakon nie ważne ....moja sprawa:)
no
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
czepiacie sie niech robi co chce : ) ile ja juz pojedynczych dreadow robilam, niektórzy po prostu nie moga miec calej glowy i decyduja sie na kilka, ja mialam cala glowe sciełam i zostawilam tylko 10 bo musialam miec chociaz kilka, uh popelnilam zbrodnie : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum