szydelkujesz patrząc w lustroo?!! ja bym dostała oczopląsu xD z dredow jako tako wloski Ci nie wychodza z tego co widze;p... przy nasadzie troche xD mam tak samo;p Dredy w porzadku...no i wielki PLUS za to ze robiles sam...pozdriawiam!
Tak szydełkuje patrząc w lustro tj spoglądam łape tego który moim zdaniem jest najgorszy potem go oglądam i łape włoski które powychodziły a później jak wciągam to nie patrze tylko jak mam wyłapać powychodzone włoski to spoglądam.
Tak szydełkuje patrząc w lustro tj spoglądam łape tego który moim zdaniem jest najgorszy potem go oglądam i łape włoski które powychodziły a później jak wciągam to nie patrze tylko jak mam wyłapać powychodzone włoski to spoglądam.
boże drogi...
kiedyś próbowałam obciąć grzywkę patrząc w lustro. Zakręciło mi się w głowie od zezowania ^^
podziwiam
Zaraz doszydełkuje bo się troche rozwaliły i zamieszcze kilka zdjęć. Tylko te takie krótkie co mam to mi jest ciężko zamieścić bo nie mogę ich wychaczyć dokładnie ale postaram się .
dziwne troche te Twoje pindelki ale ogolnie to spoko!Wszyscy piszecie o tych odrostach!Ja tez mam na chwile obecna spory odrost ale wedlug mnie tez tak skrecone dready nie wygladaja ciekawie bo robia sie przeswity i widac skore no chyba ze ktos ma busz na glowie albo bardzo cienkie dready!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum