_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
dawno mnie tu nie było - ech, te wakacje...
dready no mam już trochę, ale też bez przesady - noszę już je 3,5 roku, więc to ani dużo ani mało, z tym, że tak one wyglądają już od blisko 3 lat :D to się nazywa urok pokręconych włosów, heh
Wysłany: 2007-08-23, 09:59
Świetnie te dredziki wyglądają, mi nawet te korale nie przeszkadzają, tzn. fajnie się prezentują:)
_________________ nie będę się użalać
nie będę skarżyć się
nie jestem beksa lala
a skoro jeszcze
to mnie nie powala
to nie jest tak źle
co nie zabija wzmacnia
wzmocni i mnie
Świetnie te dredziki wyglądają, mi nawet te korale nie przeszkadzają, tzn. fajnie się prezentują:)
korali już tak nie widać - podciągnąłem je do góry, bliżej głowy, co by niektórym nie przeszkadzały a nie ściągnąłem, bo po tylu latach jakoś ciężko mi się z nimi rozstawać, hehe
piękne dready...koralików rzeczywiście dużo, ale skoro ci odpowiada to ja się nie uczepiam...piękne o takich dreadach właśnie marze i snie szacunek dla ciebie za wyhodowanie takich ślicznych batów
_________________ "Legalize it marijuana
Legalize it gooda weed "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum