ja przez praiwe 2 miesiace mialam 1 dreda ktory jest mega gruby... troche smeisznie wyglada teraz (chociaz jak byl jeden na srodku z tylu glowy wygladal jeszce smieszniej) wsrod innych cienkich w ogole smeiszy jest bo przy glowie jest bardzo gruby a pozniej coraz cienszy bo tak mialam wlosy wycieniowane. ogolnie zawsze mozna polaczyc i bede grubsze ale zajmie to troche czasu...
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
jeśli o mnie chodzi, to mogły być bardziej... hmmm równo przedłużone... za rzadko tego na dole masz w porównaniu z górą... ale ogólnie to łądne, drobne i duuuuużo
świetneeee
nieład artystyczny na twojej głowie jest wy je bi sty
dredy ładne, krzywe, różnej grubości, długości BJUTIFUL
chyba sobie połącze dredki zeby mieć zamiast 17 cieniutkich z 10/9 grubszych wezme 10 sprezynek i nawine na kazdego z osobna ... wygląda to śuper ... poprostu
chyba się zakochałem
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum