jeśli o mnie chodzi, to mogły być bardziej... hmmm równo przedłużone... za rzadko tego na dole masz w porównaniu z górą... ale ogólnie to łądne, drobne i duuuuużo
przedluzane byly tylko po to zeby mi sie babka nie robila xD bo mialam kiedys strasznie krotki i sie zawiajly teraz juz podrosly i chyba bede je zrywac (te doczepiane oczywiscie) a no i sporo czasem mnie to wkurza
Fatum napisał/a:
dredy ładne, krzywe, różnej grubości, długości BJUTIFUL
fakt krzywe sa szczegolnie od nasady sie zrobily takie krzywasne powykreaaly sie w wsyztskie strony ale sie juz przyzwyczailam : D
Ladne dredki, ale wygladaja jak zajebista tarantula
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
łeee, jak na tyle czasu bez szydła, wyglądają świetnie ;]
moje po miesiącu zaniedbania straszą bardziej - nie przekonałaś mnie o tym tragicznym stanie ;p
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
na fotkach tego nie widac bo one po dlugosci juz sa dosc dobrze zbite wiec nie msuze ich szydelkwoac : ] tragizm znajduje sie w odrostach : P a tu tego nied a sie zabardzo zobaczyc : ]
no i juz maja poltora roku prawie : ) od kwietnia nie byly dokrecane to trzeba było wkoncu sie za nie wziac : )
przed :
w trakcie
po:
jestem z siebie dumna dokrecilam moje wszytskie dready po raz 2 : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum