_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Przejrzałam z grubsza fotki w topiku i rzec muszę, że bardzo ładnie widać ich ewolucję. Sama chyba stwierdzisz, ze na początku były niespecjalne, wręcz nijakie; obecnie całkiem nieźle się prezentują, w każdym razie dużo lepiej niż kilka miesięcy po zrobieniu,,, choć ja sama preferuję raczej rozpirzone końcówki.Pzdr.
a no na poczatku bylo bardzo slabo zbite rozkudlacone i ogolnie bardzo krotkie. jak to ujelas nijakie : P ale teraz sama moge przyznac ze sa nieco lepsze i z biegiem czasu sa jeszcze lepsze i dluzsze : )
gyal napisał/a:
hoć ja sama preferuję raczej rozpirzone końcówki.Pzdr.
polowe mam rozczesane, a polowe zaokraglone bo nie chce mi sie rozwalac same siekiedys rozczesza ":D
[ Dodano: 2008-02-20, 22:27 ]
nie fajnie znow miec syf na głowie hy
Nieźle. Skoro już się rozpędziłaś, nie masz ochoty charytatywnie pomachać przy moich? Muszę je na dniach wyprać i przeczuwam grubszą masakrę after ^^
Widzę, że dalej podtrzymujesz łyse boki ;] Nigdy specjalnie nie podobała mi się taka kombinacja, ale u Ciebie wygląda to nieźle, bo pomimo tych kilku obciętych, nadal masz spory busz. Prezentuje się fajnie ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
nie masz ochoty charytatywnie pomachać przy moich?
ja jestem pomocna, wole machać przy czyiś niż przy swoich
sis napisał/a:
Widzę, że dalej podtrzymujesz łyse boki ;] Nigdy specjalnie nie podobała mi się taka kombinacja, ale u Ciebie wygląda to nieźle, bo pomimo tych kilku obciętych, nadal masz spory busz. Prezentuje się fajnie ;]
no właśnie ostatnio myślałam żeby z powrotem sie zaszydełkować po całości ^^ tylko że tamte które obciełam sa teraz mega krótkie no ale chyba zapuszcze moje boczki.
Spory busz jest bo nadal mam 55 dreadow jakby nie było
:O sporo, jeżeli tyle masz bez boczków. Musisz mieć gęste włosy, prawda?
moja przyjaciołka miała 40 na całej głowie, ale też to fajnie wyglądało ;]
mój kolega ma 73 i się zastanawiam, jak mu się chce koło nich robić -.-'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum