Wysłany: 2006-11-28, 15:38
Polecający: dzieki sobie
no wiem ze nei jest trudne lecz paluszkie sa pokaleczone a mi by sie na razie przydaly cale no i jeszcze trudno mi dosiegnac tych tylnich ale szydelkuje, sbuijam i sa twarde jak cholera ale wloski wystaja
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Wysłany: 2006-11-29, 14:23
Polecający: dzieki sobie
ok, sprobuje
dzis mialam miec naprawianko ale dziewczyna nie przyszla szkoda, troszke sie wkurzylam, odmroozilam sobie co nieco ael co tam sama ide do roboty dredowej, szydelko w lape i naprawiam sama, co tam ze straty w palcach
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Na takie"pióropusze" jest jedna rada, no może jest więcej, ale ja stosowałem tylko to:
złap te rozczochrane dredy i to co wystaje owiń wokół dreda, poowijaj trochę aż się w miare będzie trzymac, max 30sekund przy dobrym ścisku. potem tylko to owinięte powciągaj szydełkiem. powtórz to kilka razy i będzie git:) na twarde dredy polecam szydełka Tulipa, niewygodne, ale ostre i nie powodują szkód w dredzie, ale jak wpierdzielisz sobie pod paznokiec to..ciężko wyciągnąc:/
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
SadSuicider Gość
Wysłany: 2006-11-30, 12:35
no ja zawsze tych szydel uzywam boli jak cholera ostatnio sobie tak wbilam w reke ze nie moglam wyajac i trezba bylo rozcinac fajowe
Wysłany: 2007-02-15, 12:57 Re: SadSuicider
Nieno, ja Was nie rozumiem, owszem Dredy sa bardzo fajne, ale osoba, które je nosi jest jesszcze ładniejsza! ))) mi sie b. podobasz:)) Chciałbym zapytac skd jestes. pozdro! [/b]
[ Dodano: 2007-02-16, 11:30 ]
Hej , owszem dredki są ładne, ale nikt nie wspomnial jaka jest ładna osoba, która je nosi! POwiesz moze gdzie mieszkasz????
/pozdro!
_________________ [...] Jah jest Prezydentem, Jah jest Kierownikiem ,Jah- Jah jest Trenerem, ja jestem jego Zawodnikiem [...]
śliczniusie. milusie. każde są fajne.
a Twoje w szczególności, bo mam podobne. tyleże moje są kolorowe. czarno-fioletowo-blond-pomarańczowe. ^^ wkurza mnie jednak długość. chcę miec dłuuuugie. ale coś poradze.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum