Nie wiem, skąd Ci to przyszło do głowy. Przecież nigdy nie widziałeś ani bro, ani jego pleców
A, napatoczył się jakiś przypadkowy przechodzień, to się na zdjęcie załapał ;]
Sol napisał/a:
chociaż może te dokręcone nieco bardziej ^^
Toteż specjalnie dla Was spędziłam dwa dni na doprowadzaniu się do jako-takiego porządku. Samodokręcające się dready byłyby zbawieniem ;]
Aa, bo pozazdrościłam Poszczelonej... Absurdowi... w każdym razie pani mod ;p
Dokręcić się co prawda cała nie dokręciłam, chociaż bardzo nad tym pracuję, ale zdjęcia wrzucę ;]
Z początku lipca:
I w miarę aktualne, wybitnie niedokręcone (ha! widać, że też urosły! XD):
Związane:
(jakość jak zwykle mocno umiarkowana ;p)
hehe juz nie ma czego zazdroscic wsadzilam leb pod prysznic 2 razy i trzeba pracoeac od nowa haha xD
a twoje dready maja swoj urok, najbardziej podobaja mi sie na 2 zdjeciu lubie taki meszek na gorze :x przynajmniej widac ze to dready a nie jakies picu picu :x, w ziwazanych zawsze korzystniej jesli chodzi o ukrycie odrostow ;d
w ziwazanych zawsze korzystniej jesli chodzi o ukrycie odrostow ;d
Wiem, dlatego cały czas chodzę w związanych, żeby nie było widać tej masakry XD Już dawno przestałam się łudzić, że będę mieć kiedyś śliczne, odpicowane dready, a nie jakiegoś radosnego orangutanka z kłaków nad nimi. Życie ^^
Już dawno przestałam się łudzić, że będę mieć kiedyś śliczne, odpicowane dready, a nie jakiegoś radosnego orangutanka z kłaków nad nimi. Życie ^^
haha, ej ale takie orangutany sa fajneeeeeeeee, a nie wlasnie takie idelane odpisowane jesli o mnie chodzi o dla mnie z dreada zawze musi cos wylazic jesli chodzi o pielegnacje to dokrecam tylko dready po calosci nigdy nie szydelkuje chyba ze wylazi z niego mega duzo kudlow : )
Twoje dready naprawde sa niczego sobie dlatego wystarczy tylko troszke podkrecic i cacy ; ) jakbys mieszkala gdzies blizej z mila chcecia bym oferowala swoja pomoc
sis, ja Ci już to pisałam, ale powtórzę - Tobie jest po prostu megatwarzowo w dreadach ^^ nawet jeśli Color się do nich dorwie i odstawi jakieś dziwne konstrukcje z nich ;P
A te orangutanki od zlotu zdążyły się pojawić? Bo wtedy byłaś podobno po dokręcaniu ;> jeśli tak, to rosną Ci włosy szybciej niż mi ;P
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
A te orangutanki od zlotu zdążyły się pojawić? Bo wtedy byłaś podobno po dokręcaniu ;> jeśli tak, to rosną Ci włosy szybciej niż mi ;P
orangutanki niekoniecznie robia sie z samego odrastania wlosow tylko poprostu dready od dolu sie 'kudlaca' xD i wylaza kudly z dreadow jak ja tego nie lubue oO przewaznie od spodu, moge sobie plesc warkocze
Ano od zlotu. Wtedy widziały szydło po raz ostatni.
Absurd ma rację co do orangutanków, ale fakt faktem, że włosy rosną mi wściekle szybko - od czasu, gdy dorobiłam się dreadów, czyli od marca, są już dwa razy dłuższe. Co się bardzo dobrze składa ;]
orangutanki niekoniecznie robia sie z samego odrastania wlosow tylko poprostu dready od dolu sie 'kudlaca' xD i wylaza kudly z dreadow jak ja tego nie lubue oO przewaznie od spodu, moge sobie plesc warkocze
Aaaa, dziękuję za uświadomienie i współczuję ;P trzeba wrócić do pomysłu sis z samodokręcającymi się dreadami ;P
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
ale fakt faktem, że włosy rosną mi wściekle szybko - od czasu, gdy dorobiłam się dreadów, czyli od marca, są już dwa razy dłuższe. Co się bardzo dobrze składa ;]
no i bardzo dobrze, mi w sumie tez szybko urosly moze zaniedlugo doborimy sie pikenych dreadow po kostki : >
Sol napisał/a:
trzeba wrócić do pomysłu sis z samodokręcającymi się dreadami ;P
zawsze chcialam zostac autorem maszynki do dokrecania dreadow xD haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum