ee, baranek jest fajny. taki malutki, choć troszkę
uch, pamiętam jak szydłowałam dready koleżance przez pierwsze 2 tygodnie byłam tak zdeterminowana i zacięta że 15 minut jednego dreada męczyłam żeby ani jeden włosek nie wystawał O.O normalnie choroba xD nie popadnij w nią, bo wykańcza umysłowo!
piękne masz te dreadki ajjj będe się roztkliwiać ^^
Dredki bardzo mi sie podobają Mam podobnej długości.Ostatnio mam chyba taki kryzys bo przestałam je dokrecać i zastanawiam sie nad zapuszczaniem znowu włosów.Hmmm...
ee, baranek jest fajny. taki malutki, choć troszkę
Wyprałam je osiągając rekordowy czas 1 godziny 40 minut mycia (długich dreadów się zachciało ^^) i to, co mam teraz na głowie trudno już nawet barankiem nazwać. To jakieś drapieżne baraniszcze. Długa sesja z szydłem przede mną...
wjewjór napisał/a:
Mam podobnej długości.
Chyba jednak nie ;] Widziałaś pewnie zdjęcia tylko z pierwszej strony, bo dreadki zdążyły mi się ostatnio znacznie rozrosnąć
Karczoch przeciez nie jest powiedzialne ze trzeba sciac na krociutko...mozna odczekac az wlosy odrosna!Ja mam juz prawie 3 lata(w lipcu)...ciekawe czy mi ktos pogratuluje
A tam, ja życzyłam pierwsza, i pożyczę jeszcze raz: stooooooooo laaaaaaaat, stooooooo laaaaaaaaat wszystkim chłopakom i każdemu z osobna, a najbardziej tym, których miałam okazję poznać z imienia ;P
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Wolałabym nie - one już teraz robią się po myciu tak piekielnie ciężkie, że przez jakiś czas muszę je podtrzymywać, zanim nie obkapią, bo inaczej zafundowałabym sobie masakrę w cebulkach ^^
Karczoch napisał/a:
przeraża mnie myśl późniejszego ścięcia włosów na króciutkie...
W sumie nie musisz obcinać się później całkiem na krótko - możesz pohodować trochę odrosty i rozczesać część dreadów przy głowie ;]
Dzięki za życzenia ;]
Dreadman napisał/a:
ciekawe czy mi ktos pogratuluje
Pochwal się dreadowymi urodzinami, to też dostaniesz
Zgodnie z zapowiedzią nowe foty, dzięki uprzejmości Colorblind:
tak się robi przeciąg w kolanach
(upiorne te powiększenia, widać wszystkie paprochy i wystające kłaki ;p)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum