upiorne te powiększenia, widać wszystkie paprochy i wystające kłaki ;p
Ty się tam nie znasz, żadne upiorne powiększenia ;] dready na zdjęciach pięknie wyszły, są cudownie fotogeniczne ;] śliczne, długie, ale i tak na żywo wyglądają stokroć lepiej!
sis napisał/a:
ak się robi przeciąg w kolanach
dlaczego ja się dopiero o tym teraz dowiaduje i to tak publicznie? xD
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
nie no baty masz niezle ale fakt te paprochy i wystajace klaki...mogla bys to jakos zretuszowac !Moje 3 urodziny sa poczatkiem lipca(juz o tym wspominalem)!A cos mnie nachodzi zeby sie ogolic bo w koncu umylbym normalnie glowe tylko ze nie moge sie rozstac z batami !Pozdrawiam
dlaczego ja się dopiero o tym teraz dowiaduje i to tak publicznie? xD
Nie ściemniaj w żywy monitor cynamonowy żołnierzyku z przeciągiem
Colorblind napisał/a:
śliczne, długie, ale i tak na żywo wyglądają stokroć lepiej!
A tu masz rację, zwłaszcza cudownie wygladają, gdy tworzą taką zgrabniutką palmę xD zobaczywszy je po raz pierwszy w tym wcieleniu padłam i czem prędzej pogalopowałam radośnie po aparat ^^
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
padłam xD palma jest najlepsza! Nie spodziewałam się, że ją tutaj ujrzę!! Cudowne, Twoje macki właśnie po to są, by oglądać świat z góry Lepsze niż antena, odbierają HBO? ^^
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Łiiii, tak, właśnie to xD cudo, cudo, miłość, Irlandia i kawa nawet, wyglądasz przecudnie w palmie xD no i dodaje Ci trochę wzrostu ^^
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Mnie rozwalają, powalają te czerwone okulary - niesamowite są, a co do dreadów, to wiesz, że są to moje ulubione macki, nawet jak o nie nie dbasz, tylko je zapuszczasz, olewasz itp. ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum