wow, Ty masz... włosy xD a raczej mieć je zaczynasz oprócz dreadów, czyżby Ci się macki znudziły? ;>
Ano mam Choć zdecydowanie wolałabym ich nie mieć i posiadać na głowie same macki.
W najbliższej wolnej chwili (dwóch dniach w zasadzie ;p) zlikwiduję tego orangutanka, bo wkurza mnie już nieziemsko. Póki co, ze względu na miłościwie mi panującą matuś sesję, wybrałam bycie mądrą, a nie ładną ;p
[ Dodano: 2008-05-21, 18:31 ]
Sytuacja opanowana. Trzy dni z życiorysu, ale dawno moi chłopcy nie byli tak urodziwi.
Przy okazji okazało się, że jakimś tajemnym sposobem zdążyli się porozmnażać o.0
Przez 15 miesięcy byłam pewna, że jest ich 47 - wynik po zrobieniu, zresztą wielokrotnie przeliczny na nowo i zawsze ten sam.
Przedwczoraj odkryłam, że jest ich jednak 48. Z jednej strony to fantastycznie - cuda, panie! Choć nie ukrywam, że trochę się boję. Co, jeśli rozpoczną rozmnażanie na jeszcze większą skalę??
Przedwczoraj odkryłam, że jest ich jednak 48. Z jednej strony to fantastycznie - cuda, panie! Choć nie ukrywam, że trochę się boję. Co, jeśli rozpoczną rozmnażanie na jeszcze większą skalę??
haha otworzysz potem działalność handlowa :x sklepik na rodu 'sis dread' kobieto sie cieszyc, plakac jakby wypadały : D
no cóż wtedy możesz z łóżka nie wstać^^ bo ciężar tak przygwoździ, poza tym masz samowystarczalne dready, które o zabezpieczaniu nic nie słyszały, a nowego dreada gratuluję, jak go nazwiesz? ;>
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Tyle, że najgorsze, że nie wiadomo, która parka tak sprawnie działa, i czy w tym wszystkim nie ma jakiejś roli mojego loka... Tak, czy siak - to mogłoby się szerzyć - moglibyśmy potem sprzedawać dready, bo wszak śliczne masz je sis
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
no proszę, więc moda na bycie w ciąży i posiadanie dziecka dopada również dready, pogratulować, pogratulować! ^^
sis, obczaj, czy któraś twoja dreadka przypadkiem z brzuszkiem nie chodzi
drugie zdjęcie jest przykładem tego, jak wyglądają dready bez spania w chuście - brakuje jeszcze tabliczki z napisem 'nie rób tak, nie nie nie' ;p a przeca ostrzegałam w pewnym temacie
Ty wiesz sis, że ja jestem wierną fanką Twoich chłopców, a przede wszystkim Rozalka, i nawet z podskakującym buszykiem są dla mnie cudne <3 bo takie właśnie są - cudne!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum