Moi długaśni, zapuszczeni, ale niewymownie szczęśliwi chłopcy. Zrobię z nimi kiedyś porządek. Słowo. Ale na razie rosną sobie na dziko - postanowiłam ich nie ograniczać ;p
znałem osobę która wycinała innych bohaterów zdjęć... teraz znam drugą
Bohaterem w tym temacie są moi chłopcy, niepowołane postacie i różnorakie elementy materii nieożywionej nie mogą im robić konkurencji ;p Poza tym już mi grożono, więc nie będę upubliczniać cudzych wizerunków ^^
no ja nic złego nie powiem o chłopcach, bo cudni są i z buszem i bez ^^ taka karma, po prostu cudnością grzeszą ;p <spodnie i szyjówka są genialne, aż sobie zamarzyłam pożyczenie ;p - cichaj, wiem, że spodnie nie dla mnie, ale kolor mają dżusi ;p >
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Nowe foty niby już były, ale te są ze specjalną dedykacją dla Color, która urządziła mi dzisiaj sesję zdjęciową z prawdziwego zdarzenia. Przy okazji wyczochrała mnie za wszystkie czasy i poplątała chłopaków niemożebnie.
Zdjęcia i projekty osobliwych fryzur by Color, indżoj:
sis, przygotuj się na wiele sesji zdjęciowych, Twoje chłopaki nie są bezpieczne, a to wszystko przez to, że sobie je obsesyjnie ukochałam i gdy je widzę nie mogę się powstrzymać od czochrania ich ;D śliczne, mięciutkie, pachnące, pozwalające mi się z nimi bawić, grzeczne i miłe grady ;D a zdjęcia te są genialne - a nowe pozycje chłopców warte powtórzenia ;] dready dają tyle radości, i dodatkowo inspirują ;D najbardziej jestem dumna z trzeciego zdjęcia - irokez jeeeaaa - choć ustawienie chłopca jakiegoś w pionie nie należy do łatwych zadań
sis ;* za to, że pozwalasz mi Cię męczyć fryzurowo ^^
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Hmm, w sumie jesteś jedyną ze znanych mi osób, które aż tak umiłowały sobie moje dready. Nie mówiąc już o czerpaniu ciut perwersyjnej przyjemności z czochrania ich i radosnego motania. Polecamy się na przyszłość ;>
Hmm, w sumie jesteś jedyną ze znanych mi osób, które aż tak umiłowały sobie moje dready.
ha! czuję się taka wyjątkowa a w ogóle mnie to dziwi, jak można nie miłować Twoich chłopców? o.O Nie umiem sobie tego wyobrazić, są tacy słodcy!! I co najważniejsze - fotogeniczni!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum