Jako, że nareszcie dorobiłam się paru zdjęć, wrzucam, coby w końcu i swoje kluski pokazać.
Zdjęcia robione jakieś 3 miesiące temu, więc dready zdążyły już trochę podrosnąć. I zobaczyć szydło ;p
dready.JPG bardzo wołają o szydło ;p
Plik ściągnięto 307 raz(y) 65,14 KB
sis.JPG związane...
Plik ściągnięto 352 raz(y) 122,05 KB
bokiem.JPG ...i luzem
Plik ściągnięto 350 raz(y) 114,9 KB
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
No i przyszła kolej na mnie, by wypowiedzieć się w tym temacie, nie wiem dlaczego dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale.
Otóż Twoje dready bardzo mi się podobają, są wg mnie przenajśliczniejsze No i zdjęcia są ogólnie fajne, więc same pozytywy z mojej strony <kolczyki > Poza tym Twoje dreadziołki są milusie w dotyku - jak sama stwierdziałaś, a ja się z Tobą zgodziłam ich wielofunkcyjność jest przestronna. Najbardziej podobają mi się ich osobowości ;P nie będę mówić tylko o Rozalku, którego sama osobiście ochrzciłam, bo wiadomo, że z nim charakteryzuje mnie więź emocjonalna, ale także o Panu Kulku, którego chciałam sparować z jakimś z moich loków, choć to mendy straszne, to myśle, że zostałyby wychowane ^^ No i Fagocyt, czy Szef-wszystkich-dreadów wzbudzają u mnie wiele pozytywnych emocji. No i jak już jest mowa o budzeniu, to muszę nadmienić o budzeniu dreadami, ponieważ ono także może być bardzo innowacyjne i kreatywne. No i trzeba wspomnieć o tym, że podrygują Twe dready radośnie i szczęśliwie w rytm Twoich kroków. Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem Twoich dreadów.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Dziękuję za uznanie ;]
Heh, Color miała okazję widzieć je na żywo, nawet czochrać.
Colorblind napisał/a:
Twoje dreadziołki są milusie w dotyku
Heh, nie wiedzieć czemu moja własna mama twierdzi natomiast, że głaskanie mnie po głowie to teraz żadna przyjemność, bo to tak, jakby głaskać druciak ;]
[ Dodano: 2007-11-23, 01:02 ]
Mój druciak w wersji podrośniętej nieco i zaktualizowanej. Z góry przepraszam za jakość, bo większość zdjęć robiona była komą, ale aktualnie nie dysponuję lepszym sprzętem rejestrującym. Mam nadzieję, że coś tam widać.
Krótka lekcja poglądowa "Do jakiego stopnia można się zapuścić. Nie próbujcie tego w domu":
I dokręcona:
Rzucik z tyłu:
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Heh, Color miała okazję widzieć je na żywo, nawet czochrać.
;] i czuję się dzięki temu wyróżniona i dlatego tak łatwo mi pisać było o Twoich dreadach ;P
sis napisał/a:
Heh, nie wiedzieć czemu moja własna mama twierdzi natomiast, że głaskanie mnie po głowie to teraz żadna przyjemność, bo to tak, jakby głaskać druciak ;]
widać nie w tym kierunku czochra xD trzeba z dreadem, a nie pod dread xD
Jeśli chodzi o to zdjęcie "rzucik z tyłu" to muszę przyznać, że zostalo ono wykonane profesjonalnie, ta ręka, która zrobiła to foto ma dar i talent do fotografowania, takie ujęcie, taki motyw, taki światłocień, dodatkowo bardzo piękne miejsce zostało na zdjęciu zlokalizowanie - jednym słowem mistrzu zrobił zdjęcie ^^ xD
Jeśli chodzi o dready to mi się nawet podobają w tym stanie, którego nie powinno się próbować w domu, chociaż napatrzyłam się długo na to zdjęcie, by zlokalizować Twe dreadziołki ;P
Ja jestem pod wielkim wrażeniem, i jakoś obecnie nie wyobrażam sobie Ciebie bez nich, za bardzo do Ciebie pasują, to co? Czekamy aż jeszcze podrosną? ;>
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ja to specjalnie nie przepadam za dredzikami, ale tobie newet w nich do twarzy i nie zaprzecze, ze sa ladne
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
A dziękuję ;>
Właściwie chyba w żadnej fryzurze nie czułam się tak dobrze, jak w dreadach. Do pełni fryzurowego szczęścia brakuje mi tylko, żeby się wolniej rozkudłacały. I najlepiej same dokręcały do tego ;]
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Na tym zdjęciu "Rzucik z tyłu" to zapewne oprócz sis możemy tam obejrzeć plecy niejakiego bro
A ja wiem kto i gdzie robił to zdjęcie ^^
Mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że sis jest niezwykle do twarzy w dredach może i wyjdę na bezkrytyczną, ale zarówno wersja niedokręcona jak i dokręcona mi się podoba ;P chociaż może te dokręcone nieco bardziej ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum