Wysłany: 2007-10-04, 21:48
mictatencuhtli napisał/a:
troche sie pomecysz,ale efekt bedzie elegancki;]
ja sam robilem tak ze swoimi,dopoki mi starczylo cierpliwosci,ale obecnie sa niepoprawiane na dlugosci od ponad 5 lat i zadnych poprawek nei wymagaja.. wiec uwierz- warto sie poswiecic i nie bluznij z tym szydelkiem;) /sekkmet- Ty tez;P
wcale nie miałam zamiaru zarazo czepialska ty jedna ;P
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Wysłany: 2007-10-14, 01:01
Polecający: Google
Klaudik napisał/a:
uoo świetne:D też bym chciała tak mega dużo takich cieniutkich dreadków:)
Fajno, ale grzebania przy tych sznuróweczkach nie miara. Trzeba mieć dyscyplinę i zawzięcie, którego mi wielce brakuje. No i wyglądają po prawie 2 miechach od narodzin tak jak wyglądają (czyli nie najciekawiej).
Jak nie masz nikogo do pomocy przy dokręcaniu to osobiście odradzam takie pomysły. Samemu ciężko o nie zadbać przynajmniej na razie.
Może niebawem wystawie fotki aktualne. Ciekaw jestem czy się za bardzo nie przejmuję bo mam wrażenie, że mam rzeźnie na głowie, i że coś z tym trzeba zrobić bo strach, że po prostu je zaniedbam na maxa...
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
nie dziwię się, że Ci się nie chce ;>
spędziłam dzisiaj nad swoimi dobrych parę godzin, a i tak ponad 20 sztuk do przedziergania jeszcze zostało i nie mam już siły ;p
poza tym każdy posiadacz dreadów twierdzi, że większego syfu na głowie niż on nie ma nikt ;] kwestia przyzwyczajenia, potem przestaje to aż tak bardzo przeszkadzać ;>
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
heh, sekkmet wykonała kawał roboty ;]
wyglądają teraz fajnie; ewentualnie mogłabym się przyczepić do końcówek, bo nie przepadam za pędzelkami, wolę zaokrąglone, ale to już kwestia gustu ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum