To zdjęcia z dwoch tygodni po skreceniu, aktualnie mam je lekko ponad miesiac i wygladaja coraz gorzej nie daje rady z dokrecaniem chyba, troche ich za duzo (70) jak na moje lenistwo
boje sie ze sobie zmarnowac je doszczetnie moge i wlasnie szukam kogos z okolic Wrocławia do kogo mogl bym dojezdzac na poprawki.
Wysłany: 2007-10-01, 22:09
Polecający: Google
Poszczelona napisał/a:
ale widadze ze ladnie zrobione ; >
no tak mam wrazenie ze wybralem dobrego Dreadmakera
mictatencuhtli napisał/a:
ładne;]
Dzieki milo ale naprawde wygladaja juz duzo gorzej nie radze sobie z szydelkiem.
2 juz polamalem i paluchy pokute zero wprawy. Mam nadzieje, ze wystarczy jak bym co 2 tyg jezdzil do kogos kto sie na tym dobrze zna, a sam tylko lapkami bym dokrecal . Jak myslicie? Acha i co myslicie na temat wosku? Jak czesto go stosowac?
Z gory dzieki za rady i opinie. Pozdrawiam!
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Mam nadzieje, ze wystarczy jak bym co 2 tyg jezdzil do kogos kto sie na tym dobrze zna, a sam tylko lapkami bym dokrecal . Jak myslicie?
ja proponuje samemu sie wprawic bo tez tak na poczatku myslalam a bede chodzic co jakis czas do kumpeli i mi bedzie porawiac ale to jest szczerze mowiac uciazliwe byc od kogos uzalezionym dlatego poelcam wprawic sie samemu to naprawde nie jest trudne ja sama sie naucyzlam i to w dosc szybkim tepie pocyztalam troche na necie troche sama sprobowalam i nawet juz niekotrym osoba zrobilam na glowie a bylam kompletnie zielona nikt mi nie powiedzial co i jak, mam to poprowaiac a teraz poprawiam innym wiec to nie az takie starszne jak widac : p
AvallDream napisał/a:
Acha i co myslicie na temat wosku? Jak czesto go stosowac?
Wysłany: 2007-10-02, 15:18
Dzięki Poszczelona za rade, biorę sie za te szydło, a wosk siup do kosza Te dready, które widzę szydełkuje bez większego problemu w sumie ale te z tylu to jest masakra ;p
AAAAAAA!!!!!!!!...ale cala uroda wlasnie w tych z tylu-nieszydelkowanych - moze jednak sobie odpuscisz to szydelkowanie,a popracujesz samymi rekoma? gdyby cale takie zostaly,to miodzio;]
Wysłany: 2007-10-02, 18:02
Hm ciekawa koncepcja sprobuje je tylko rolowac tylko ze one sie rozchodza na maxa i samymi rekoma jakos sie nie chca skrecic za bardzo.
(Zobaczymy co Sekkmet w sobote z nimi bedzie chciala zrobic )
Ostatnio zmieniony przez AvallDream 2007-10-02, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
ja sam robilem tak ze swoimi,dopoki mi starczylo cierpliwosci,ale obecnie sa niepoprawiane na dlugosci od ponad 5 lat i zadnych poprawek nei wymagaja.. wiec uwierz- warto sie poswiecic i nie bluznij z tym szydelkiem;) /sekkmet- Ty tez;P
Wysłany: 2007-10-03, 18:18
Dzieki tak w ogole (same pozytywne wypowiedzi ) zastanawialem sie jak zareagujecie na te dready bo sa dosc nietypowe, na tym forum nie widzialem jeszcze takich "cieniasow". No i jestem mile zaskoczony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum