O.o każdy w innym kolorze!
a co ty masz tu z boku głowy, takie niby wygolone a jednak nie wygolone?
ale zadbane noooo i to nawet bardzo, więc to ci trza zostawić ^^ chyba niedawno robione, czy ja się po prostu nie znam?
(niedawno to tak do pół roku mam na myśli )
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Chodzi Ci o te włosyy z tyłu?;p specialnie zostawione...z nich beda jeszcze dredki tylko narazie zapuszczam;p moje pierwsze dredy to 3 fotka;p potem scielam i zrobilam nowe..;p no maja dopiero ponad miesiac;p DZIEKUJE CI ZA PIERWSZEGO POSTA xD czekałam na niego
no właśnie też mi się coś tak wydawało że te na trzecim zdjęciu jakieś inne są xD
zafarbuj potem sobie dready jak juz dorobisz z tych włosów z boku bo taka różnorodność kolorystyczna wygląda dziwnie trochę z różnych źródeł pozyskiwane widzę
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
ja nie widzialem!!Napisalas komentarz gdzies tam komus ze bardziej rozwalone sa prawdziwsze...tak sie zastanawiam co Ty o tym wiesz i skad!Np.to ze ktos poswieca swoim dreadom duzo czasu i je dzierga i duzo dla niego znacza to nie jest prawdziwe tylko bajzel na glowie??Rastamanskie...wyznajesz w pelni ta religie??Wez pod uwage ze nie kazdy kto nosi dready musi sie utozsamiac z ruchem Rasta Fari!Ja wyznaje jedno...zyj tak jak chcesz i pozwol zyc innym!Pozdrawiam!P.S.chcialbym zobaczyc te rastamanskie dready
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum