A oto moje dredki.Proszę o ocenki.
Skoro bym wiedział, że tak boli to bym się nie zdecydował.:/
http://img339.imageshack....=robert2ni1.jpg
Troszkę zamazane ale ujdzie.
Zdjęcie robione po wyjściu od dreadmakera.
Wysłany: 2007-07-15, 19:18
Polecający: Mama mi poleciła ;]
zdjecie niewyrazne .... choc wygladaja niezle na moje oko xD.... ino krotkie
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wysłany: 2007-10-01, 18:32
Polecający: Google
No wygladaja dobrze tylko ja bym na twoim miejscu zastanowil sie nad przedluzeniem wygladaly by lepiej ;] . Acha chyba robilismy u tego samego Dreadmakera o ile dobrze pamietam to widzialem twoja fotke u niego ;]
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Wysłany: 2007-10-01, 20:24
Polecający: god bless google
i ja również pamiętam tą fote z jakiejś strony. dreadziki fajowe, ale skoro były robione już jakiś czas temu, to może jakąś uaktualnioną fotke byś jeszcze wrzucił??
_________________ Alcohol doesn't cause hangovers.
Waking up does...
Też mi tak sterczały niedawno xD ale jak szydełkuje teraz to też mi sterczą niekiedy. Krótkie dość, ale fajne xD (lubie to xD)
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum