heh zajebiści e bym wtglądała! xD jak już bede chciała dredy z powrotem po bokach to zapuszcze na tyle żeby dalo sie doczepić! i tyle ale narazie sie nie zapowiada. dobrze jest jak jest. ;]
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
Wysłany: 2007-10-24, 05:29
Polecający: Google
Bardzo fajne, eleganckie
A co do urozmaiceń typu wycięte po bokach czy tez grzywka to mnie sie podobają takie akcje o ile to komuś pasuje, a Tobie pasuje.
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
heh dzięki ;D
choc dużo sie wsumie zmieniło. ;d
uroosły, grzywka mi zdredziała no i po bokach zrobiłam sobie dredziki bo, no bo chciałam znowu miec wszędzie dredy. ;D
wrzuce potem jakies aktualne footo. ; ]
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
heh dzięki ;D
choc dużo sie wsumie zmieniło. ;d
uroosły, grzywka mi zdredziała no i po bokach zrobiłam sobie dredziki bo, no bo chciałam znowu miec wszędzie dredy. ;D
wrzuce potem jakies aktualne footo. ; ]
a dupaaa grzywacza masz dalej:D i ślicznie jest:D
_________________ 'w domach z betonu nie ma wolnej miłości....'
HeartcoreMadame, Tobie sie nie muszą podobać, ważne że ja nie moge bez nich żyć. xD
a farbowane to kiedyś były, teraz już nie. ;]
Zgadzam sie. Ale skoro juz tu swoje zdjecie umieszczasz, to ja mam prawo je ocenic... zreszta jak kazdy uzytkownik. o gustach sie nie dyskutuje, oklepane hasło, acz prawdziwe. pozdro
Very Nice. Mi dziewczyna dużo włosów "luźnych" na skroniach zostawiła i się właśnie zastanawiam czy całości nie wyciać, a Twoje zdjęcie mnie coraz bardziej przekonuje do tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum