Jeśli już to grzywkę zdreaduje ale jak będzie dłuższa reszta. Wiem, że nie będę one takiej samej długości, ale coś mi się zdaje, że z krótszymi dreadami i bez grzywki dziwnie będę wyglądać ^^
[ Dodano: 2007-10-03, 20:29 ]
Chociaż może i macie rację.
Z 5-6 bym z niej zrobiła ^^
To już by było 40-41 *_*
Wysłany: 2007-10-04, 02:16
Polecający: Google
Jak patrze na te fotki to sobie myślę fajne te dreadziki, choć krótkie troszku, a co do grzywki to fajnie z nią wyglądasz moim zdaniem. Ja bym zostawił na twoim miejscu bo z niej to będzie kilka jeszcze krótszych dreadow, które będą tak sterczały...
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Niom, krótkie. Fakt.
Ale tak chciałam je już mieć, że nie wytrzymałam i zrobiłam
Poza tym... Bardzo szybko mi rosną włosy i już po m-cu miałam sporawe odrosty x)
Więc na wiosnę, lato pewnie kita z nich będzie x)
Wiem jakie będą z tej grzywki dready, bo ostatnio zrobiłam z niej dwa. Miałam jej trochę za dużo po jednej stronie. 5 cm wyszły. Chowają się pod opaską
Grubaski są fajne, fajne Ale nie krótkie. Bo teraz to one tak śmiechowo z tyłu wyglądają -_- Jeden się kończy drugi zaczyna i sprawiają wrażenie jakby cholernie ich mało było ^^
heheje tez tak mytslalam na poczatku tak bede dbac i w ogole w usmie teraz jestem leniem prawie nic przy nich nie robie ale dalej je lubie mimo wsyztsko ze mnie czasem wkurzaja D: 10 odpadlo z gry po roku nsozenia, takze zycze Ci wytrwalosci w swoich postanowieniach : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum