A dreadki są ładne, bardzo dobrze utrzymane i zadbane. No i lubię takie równiutkie, cienkie sznurki. Choć macki też mają swój urok ;p
Czym rozjaśniałaś te końcówki? Wyglądają dość ciekawie, bo chyba masz zrobione w ten sposób wszystkie, prawda?
Czym rozjaśniałaś te końcówki? Wyglądają dość ciekawie, bo chyba masz zrobione w ten sposób wszystkie, prawda?
koleżanka miała kumpelkę w klasie, która końcówki czarnych dredów miała bielusieńkie... wyglądało to zajebiaszczo tyle że... ona dready moczyła w acze, żeby się wybielały.
Dziekuje za tak miłe komentarze Końcówki rozjaśniałam rozjaśniaczem do włosów,można go kupic w sklepie z farbami do włosów.To jest taki proszek i krem,miesza sie je razem i nakłada,robi sie taka papka haha i zastyga jak gips.Potem sie czeka z 10 min w zaleznosci jak bardzo chce sie miec rozjasnione,potem spłukuje A koncówki prawie wszystkie mam tak zrobione,tych najdłuższych dredków
Cytat:
"koleżanka miała kumpelkę w klasie, która końcówki czarnych dredów miała bielusieńkie.."
Musiały super wyglądać,taki kontrast ekstra Pozdrawiam!
jednym słowem, są zajebiste o takich marzę, tylko zawsze się bałam, że takie się szybciej rozwalą, ale skoro mówisz, że nie masz przy nich dużo roboty... jak często dokręcasz?
Wysłany: 2008-06-26, 14:50
Polecający: google
wjewjór napisał/a:
dziekuje pracy nie mam duzo,bo nic (oprócz mycia) nie robie przy nich !
Mamuusiumamusiu.
Naprawdę wyglądają świetnie,w ogóle jaki okres czasu je masz?
Mi się te końcówki też podubują a jak
Ja z moimi na razie nic nie kąbinuje,czekam aż ursoną trochę.
Tirarara
A odrosty widać u mnie cholernie,jeszcze z przodu mam pejsy długie zostawione i myślę,czy z nich dredów nie zrobić.
Rozmazgrałam się troche nie na temat
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum