No i moje dready - jeszcze przed jutrzejszym farbowaniem po farbce wstawie fotki. mają takie śmieszne kolorki bo były doczepiane i pozyskane z wielu źródeł
Powiem tak dready Ci pasuja ale jednak wole miec swoje wlasne a nie doczepiane czy sztuczne!Dla mnie ta fryzura to nie tylko fryzura,to czesc mnie,mojego wnetrza!Nie zebym mial cos przeciw temu bo kazdy robi to co chce i nosi to w czym czuje sie swobodnie i dobrze!ja wyrazam tylko swoje zdanie pozatym jestem tu nowy i nie chce nikogo krytykowac...ale ogolnie dready spoko!Pozdrawiam
dobra to nie zbrodnia tylko nosic cos nie swojego albo sztucznego to wlasnie SZTUCZNE!!!Ale kazdy robi co tam sobie chce,nie zebym sie czepial tylko wyrazam swoje zdanie na ten temat!Skoro mozna miec sztuczne dready albo od kogos to po co zapuszczalem 6 lat wlosy,moglem pojsc po najprostrzej lini i walnac sobie syntetyki albo kupic na allegro!Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum