Wysłany: 2007-05-08, 01:38 AC Milan ! Polecający: Google
Nie bylo jeszcze takiego tematu ? oO Niemozliwe
Dobra, jako ze jestem jego zalozycielem (tematu, nie Milanu xD) to powinienem napisac cos od siebie
Jest to moj ulubiony klub pilkarski, wogole kibicuje Wlochom. Kiedys nie lubilem pilki noznej, ale przypadkiem zobaczylem koncowke meczu, Milan przegrywal 0:3 w 80 minucie. Nie mialem nic do roboty to zaczalem ogladac i ... mnie zatkalo. W ciagu 10 minut zdolali zremisowac, w dogrywce wygrali 4:3. Pomyslalem sobie ze Ci ludzie maja w sobie cos ciekawego i warto im sie blizej przyjrzec. No i okazalo sie ze mialem racje xD bardzo szybko polubilem ACM, stalem sie ich fanem, nie wazne czy wygrywali czy nie. Po odejsciu Shevy troche inaczej sie zrobilo w zespole, juz nie graja tak dobrze jak kiedys, ale mimo to ciagle jestem ich fanem
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Lubię AC Milan, ale nie jest to mój ulubiony klub! Fakt, że są dobrzy i mają ambicję to jest ich + Wolę Niemców i Argentynów, ale to zostawię na inny temat!
P.S. Head, jeżeli nie skasowali Ci do tej pory tego tematu znaczy, że już nie skasują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum