Wysłany: 2007-12-10, 09:30 Arsenal Londyn Polecający: olenkaa1690
co sądzicie o tym klubie? świetnie sobie radzi w tym sezonie w Premiership. dopiero jedna porażka...
ja osobiście nie przepadam za nimi(w końcu rywale Man Utd ), ale uznałam, że to na tyle dobry klub, że powinien mieć własny temat
Czy zdołają utrzymać sie na pierwszym miejscu do końca sezonu ? A co z ligą mistrzów ?
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Hm.. utrzymać sie nie utrzymają.. a po za tym nie wiem jak teraz jest, bo ostatnio nie patrzałem na jej wyniki.. dla mnie jak Henry odeszedł od nich to wydawało mi się że będzie z nimi źle.. myliłem się... pokupywali tych nowych piłkarzy... życze im powodznia.. )
ale i tak wole MU. ;d
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Ja wam chłopcy powiem że to porządny klub który umi grać w piłke nożną i fajni piłkarze tam grają tak się fajnie patrzy jaK pokazują ich w tv .
chłopcy ?! a mi nie powiesz? to fajnie, że fajnie
KaRoOoLkA654 napisał/a:
..a Ja Nigdy o tym klubie nie słyszałam Może ktoś mi powie kilka słów na jego temat ?? Będe bardzo wdzięczna
angielski klub piłkarski, jeden z najbardziej utytułowanych w lidze angielskiej.
Założony w 1886 r. jako Dial Square. W 1904 r. zespół awansował do pierwszej ligi, w której utrzymywał się przez 9 lat. Od końca I wojny światowej pozostaje w pierwszej lidze bez przerwy, jako jedyna angielska drużyna. Trzynastokrotny mistrz Anglii, dziesięciokrotny zdobywca Pucharu Anglii, dwukrotny triumfator Pucharu Ligi Angielskiej, zdobywca Pucharu Zdobywców Pucharów, Pucharu Miast Targowych, finalista Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA.
i w ogóle... eh
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
...a Ja Nigdy o tym klubie nie słyszałam Może ktoś mi powie kilka słów na jego temat ?? Będe bardzo wdzięczna
nie to że się czepiam, ale.. DOBRA JESTEŚ no cóż ale z drugiej strony nie każdy musi się interesować piłką nożna
a co do Arsenalu to z Londynu wolę już Chelsea
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
a z Arsenalem to chyba mmmasha ma wiele wspolnego:)
ja nie mam nic wspólnego... dlatego chciałam poznać opinie innym temat tego klubu... sprawdzić czy cieszy sie on jakimś powodzeniem wśród kibiców... bo ja niewiele takowych znam. i wcale sie nie dziwie
Arsenal stracił pierwsze miejsce w tabeli po bezbramkowym remisie z Portsmouth na rzecz manchesteru utd., który rozgromił Sunderland 0:4
szykuje sie niezła rywalizacja o tytuł mistrza w tym sezonie oby wygrał najlepszy
no tak... Arsenal znów powrócił na pierwsze miejsce i ma 2 punkty przewagi nad Man Utd, po wygranej nad Evertonem
sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie więc mam nadzieję, że jeszcze dużo sie pozmienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum