Oni nie robią z siebie gejów, oni są gejami! Pomarańcza i wanilia!
ziomek, niszczysz mój swiatopogląd
Nie ma to jak demokracja i tolernacja, prawda? Albo to mentalność typowego, stereotypowego Polaka. Jak może zarobić, to niech zarabia, co to kogo boli? ;P
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
ja w ogóle nie rozumiem co Wy macie do gejów ?! a każdy z was powie, że jest tolerancyjny
co do tematu... to wiadomo, że "trochę" kasy sie zawsze przyda. I nie uznałabym ludzi (np. piłkarzy) reklamujących kosmetyki za "zniewieściałych" czy jeszcze jakiś innych. reklama jak każda inna... bo po co bierze udział w reklamach to już chyba wiadomo... a czy będzie to reklama samochodu czy żelu pod prysznic z wyciągiem z bambusa, to ich najmniej interesuje. Ważne ile za to dostaną.
co do Rooneya to uznałabym go za najmniej "zadbanego"... jeśli mogę to tak określić.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
ja w ogóle nie rozumiem co Wy macie do gejów ?! a każdy z was powie, że jest tolerancyjny
A kto tu napisał, że ma coś do gejów? No, może poza autorem tematu.
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
dział seks, temat homoseksualizm tam możesz poczytać
Twoja tolerancja/nietolerancja mnie nie interesuje.
Nie wiem dlaczego nazywacie tutaj sportowców/ piłkarzy gejami ?! dlatego, że o siebie dbają ? nie wiem co to ma do rzeczy... Nawet jeśli niewielka część z nich jest homoseksualni to nie widzę powiązania z reklamą kosmetyków.
Co do Rooneya to w przyszłym roku się żeni, więc trudno nazwać go gejem
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Przepraszam bardzo ja nie mam nic do gejów. Nawet mam przyjaciółkę która jest lesbijką i nie mogę tego przeboleć Słyszeliście, że Becham to wzorzec wszystkich gejów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum