To, co mają się nie myć, nie golić i chodzić w tygodniowych skarpetkach, czy jak? I co do tego ma "gejostwo"?
Wielka piłka po meczu staje się biznesem, czasem szołbiznesem, i co w tym dziwnego?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Przecież i tak zarabiają kupę kasy, więc czemu to robią?
eeee żeby zarobić więcej kasy?
Cytat:
To kompilacja pomarańczy, pautchuli oraz wanilii.
Jak facet pachnie pomarańczą i wanilią to musi być gejem. Ale odnajdź w tym jasną stronę taki Rooney może się w Tobie zakochać i będzie Ci kupował prezenty za kasę zarobioną w reklamach.
_________________ Tylko najmądrzejsi i najgłupsi z ludzi nie zmieniają się.
Wysłany: 2007-12-20, 16:07
Polecający: baba jaga ;P
sis napisał/a:
Opowiedz mi, proszę, jaki Twoim zdaniem powinien być męski mężczyzna.
ja ja ja moge jaaaaaa??
prawdziwy mezczyzna powinien sie nie golic i nie myc w ogole az mu zeby zczernieja, miec wilka maczuge, chodzic na polowania, przynosic mieso. A jak chce seksu z kobieta to bach ta maczuga ja w leb o! ;D
nt:
Chyba logiczne ze najlepiej sprzedaja sie kosmetyki sygnowane nazwiskiem jakiejs slawy. W wiekszosc gwiazdy nawet nie wiedza jak ten produkt wyglada, dostaja tylko kase za uzyczenie nazwiska A ze pilkarze sa sportowcami, czyli poca sie duzo i czesto, to najlepiej ich wykorzystac do reklamy srodkow pioracych cialo i antyperspirantow proste prawda?
a co do zdrowego wygladu to jest teraz w modzie, zeby wygladac ladnie, schludnie, byc opalonym, a nie swiecic bialym tylkiem
Popadacie w skrajności Zawód piłkarza zobowiązuje jak kazdy inny, to są sportowcy a nie modeleczki. Albo się skupiasz na piłce albo na uśmiechaniu się do kamery.
Ok, w Polsce taki Małysz musi sobie dorabiać do pensji reklamami, ale Rooney? Po co mu jeszcze więcej kasy?
Wysłany: 2007-12-21, 18:23
Polecający: baba jaga ;P
fredzik napisał/a:
Popadacie w skrajności
bynajmniej znam sie na reklamie w koncu to moj zawod
fredzik napisał/a:
Zawód piłkarza zobowiązuje jak kazdy inny, to są sportowcy a nie modeleczki. Albo się skupiasz na piłce albo na uśmiechaniu się do kamery.
buhahahaha ;D prosze Cie nie rozsmieszaj mnie ... jakbys mial dostac 1mln funtow za to ze podpiszesz sie pod jakims tam produktem to bys tego nie zrobil ? xD buhahahaha
natura czlowieka jest zachlannosc w pierwszej lini
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum