Ok, ale Leo to chyba bierze ciężką kasę za to, żeby ta drużyna przeszła te eliminacje. Jeżeli nie jest w stanie tego dokonać, bo piłkarze są za słabi to może powinien zrezygnować?
Ok, ale - jak powiadają mądrzy ludzie - z gó*na twarożku nie zrobisz. Nawet Leo z jego ciężką gażą nie jest w stanie dokonać cudu i nie oszukujmy się - Brazylijczycy to z nich nie będą, choćby Leo i następni po nim na głowie stanęli. Chyba, że usynowimy sobie jeszcze paru.
kanarinho18 napisał/a:
chyba, ze mają za przeciwnika Wyspy Owsze, albo San Marino.
W meczu z San Marino zakłady są chyba 7:1. Chyba się skuszę i obstawię, bo nie zdziwiłabym się, gdybyśmy i z nimi przerżnęli ^^
Nie wiem czemu ale tak już jest po prostu że kiedy drużyna wygrywa wszyscy piłkarze są wychwalani w niebiosa , włącznie z trenerem na czele . Jednak kiedy się nie udaje to piłkarze i trener są obrzuceni błotem tak widzę jest i teraz po wczorajszej przegranej wszyscy kibice czują się zawiedzeni ok nie wyszło ale po to są rewanże żeby naprawić błędy popełnione w poprzednim spotkaniu . W poniedziałkowym dodatku sportowym do GW , był zamieszczony wywiad z Leo Beenhakkerem który otwarcie powiedział że" przez ostatnie miesiące byłem dla wielu ludzi w Polsce kawałkiem gówna , a teraz po wygranej nad Czechami znów traktujecie mnie jak boga " dlatego też trzeba otwarcie powiedzieć że nie każdy na tym forum jest prawdziwym kibicem , ponieważ tylko prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną na dobre i na złe w czasie wielkich sukcesów oraz w czasie porażek . DLATEGO TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA NASZYCH ORłóW OBY PORAżKA ZE SłOWACJą BYłA MOCNą MOTYWACJą PRZED KOLEJNYMI MECZAMI EL DO Mś2010
plujwzupe, najlepiej jechac po kims jak popelni blad ale jak nas ratowal w Euro czy w eliminacjach to nosiles go na rekach
plujwzupe napisał/a:
Jeżeli nie jest w stanie tego dokonać, bo piłkarze są za słabi to może powinien zrezygnować?
sztuka jest zostac z druzyna i cos z nia zrobic a nie uciec jak to wiekszosc ludzi potrafi
Psycho Krusher napisał/a:
No daj spokój. Tu nie chodziło o piękny mecz, tylko o niepopełnianie takich gupich błędów i danie sobie strzelić 2 bramek w dwie minuty. To nic wielkiego. Zwłaszcza, że nie grali z przytłaczająco silniejszym przeciwnikiem.
no o to sie wlasnie rozchodzilo szkoda tego bledu bo po tym druzyna byla rozbita i tak stracila druga bramke
Psycho Krusher napisał/a:
Jeszcze dziesięciu Rogerów Perejro i możemy walczyć o mistrzostwo.
tylko mi nie mow ze nie mamy pilkarzy lepszych od naszego Polaka ?? bo napewno jest wielu lepszych niz Roger
ssandra napisał/a:
dlatego też trzeba otwarcie powiedzieć że nie każdy na tym forum jest prawdziwym kibicem , ponieważ tylko prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną na dobre i na złe w czasie wielkich sukcesów oraz w czasie porażek .
ja mysle ze kazdy tu jest wiernym kibicem, ale nie mozna caly czas glaskac, popelnili bledy i chyba normalne ze sie krytykuje dany zespol, ale to nie znaczy ze nie wierze w to ze wyjda z grupy bo nadal w to wierze
tylko mi nie mow ze nie mamy pilkarzy lepszych od naszego Polaka ?? bo napewno jest wielu lepszych niz Roger
Może i mamy, ale Roger ostatnio wymiata IMO ( choć nie znam sie bardzo na piłce, ale wydaj mi sie że gra bardzo dobrze), więc dziesięciu dodatkowych dałoby nam świetny skład.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Jeżeli nie rozumiesz tego, że zawodowy piłkarz nie powinien być pijakiem to nie mamy o czym rozmawiać. W takim Milanie to piłkarzom wszystkie posiłki rozpisują, tylko w Polskiej kadrze będą grać pijacy.
A założenia trenera mnie nie obchodzą, liczy się efekt, za który on bierze odpowiedzialność.
_________________ -40 lat ?!
-Mojżesz nie był nawet w połowie takim kojotem jak ja.
A pijakiem jest każdy, kto zawalił coś z powodu alkoholu. Boruc został zawieszony, czyli problem z alkoholem ma.
a co Boruc zawalil tym ze sie napil ?? to ze nocy nie mogl przespac ?? bo chyba na nastepny mecz nie gral ??
to tak jakbys pracowal obojetnie gdzie i nie mogl sie napic
co do selekcji to racja trener jest odpowiedzialny za to jaki zespol powolal, za to zeby byli dobrze przygotowani taktycznie do meczu i wytrzymalosciowo, a nie za to ze ktos popelni blad, bo kazdy te bledy popelnia tylko ze nie ktore nie koncza sie tak jak ten Boruca
Dokładnie.. Już napić się nie można?! każdy ma prawo sobie wypić nawet Boruc.. A myślicie że gracze z najwyższej półki też nie piją?! co jakiś czas przecież widzimy że ten piłkarz kogoś tam pobił a drugi został zatrzymany za jazde po pijanemu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum