Ja podobnież, życzyłabym sobie zatem, żeby Włosi powtórzyli mundialowy sukces ^^
Biorąc pod uwagę poziom jaki w tym turnieju reprezentuje Holandia może być ciężko... Mimo wszystko liczę na włochów bo jak wiadomo zawsze wkładają w grę dużo serca...
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
Mam nadzieję, że Azja przegra i będzie finał Niemcy-Hiszpania.
Przed Euro myślałem, że Niemcy po raz pierwszy na trafią na porządnego przeciwnika w finale, a coraz bardziej realne staje się to, że w ogóle na takiego przeciwnika nie trafią.
No i szlag wszystko trafił... Bufon tak pięknie obronił karniaka... A te młoty nie potrafiły władować aż dwóch karnych Cassilasowi. Del Piero na pewno by nie chybił...
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
A ja się cieszę, że Włosi odpadli. Naprawdę to jest przesada kiedy zawodnik wraca na boisko, żeby na nim leżeć i czekać aż sędzia przerwie akcję przeciwników, aby mu udzielono pomocy.
No i ME na Hiszpanii ;] Moim skormnym zdaniem to oni jakos satrsznie rewelacyjnie nie graja, no ale skoro wygrali ME to niech maja ;] Ale moge sie załozyc , ze w 2010 roku tak wysoko juz nie zajda ;]
Tyle....ide doprowadzic hery do ładu i składu i ide postarszyc ludzi na miescie ;] cya
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
BabciaKartoflan, dobrze ze skromnym zdaniem jak dla mnie Hiszpanie jak najbardziej zasłużyli na wygrana bo jedyny zespól ktory kazdy mecz gral na wysokim poziomie
a Niemcy wczoraj zbyt duzo nie pokazali wiec jak najbardziej zasluzona wygrana Hiszpani !!!
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
nie ma co gadac, mecz był godny finału szybka kombinacyjna piłka piękny football i zasłuzenie wygrali Hiszpanie w koncu najwieksi farciarze dostali za swoje. W czoraj troche przesadzilismy ze swietowaniem tego euro... ;/
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
yesss, nalezała im sie porazka w finale, całe zycie sie slizgają i w koncu dostali za swoje
czy ja wiem MS 3 miejsce ;] ME 2 miejsce. powiedziałabym raczej, ze maja pecha ;]
***ArChi*** napisał/a:
wygrana bo jedyny zespól ktory kazdy mecz gral na wysokim poziomie
nie zgodze sie z Toba ;p Były lepsze druzyny, ktore wchodza do finału pokazałby lepsze widowisko niz było wczoraj....a bardzo dobrze grała Holandia, liczyłam, ze to oni znajda sie w finale, ale jakos im nie wyszło ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
poprostu jest taki stereotyp zresztą bardzo trafny "wszyscy grają, ale i tak na końcu zawsze wygrywają.... Niemcy"
BabciaKartoflan, , Archiemu chodziło o to, ze Hiszpania kazdy mecz zagrała na wysokim poziomie, a Holandia no niestety obrali złą taktyke na mecz z Rosjanami powinni kryc ich krótko "1 na 1", a oni kryli ich strefą i widzimy dac Rosjanom troche luzu to robią co chcą nawet z tak klasowymi druzynami jak Holandia.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"wszyscy grają, ale i tak na końcu zawsze wygrywają.... Niemcy"
no wlasnie tak jest z Niemcami co bylo najbardziej widoczne w meczu z Turcja gdzie Niemcy mieli trzy akcje no i strzelili trzy bramki a Turcy oddali serce na boisku ale patrz wyzsze powiedzonko
ja tez chcialem zeby w finale grali Holendrzy no ale z Rosja nic nie pokazali jak to zauwazyl kanarinho18, i musieli sie pozegnac z turniejem
BabciaKartoflan, bylo wiele lepszych widowisk w tym turnieju niz to wczorajsze ale Hiszpanie grali najlepiej w tym turnieju
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
BabciaKartoflan, bylo wiele lepszych widowisk w tym turnieju niz to wczorajsze ale Hiszpanie grali najlepiej w tym turnieju
Czy ja wiem, na poczatku zdecydowanie lepiej grali Niemcy potem moze weszli go gry Hiszpanie, ale mysle, ze to jednak nie był ich najlepszy mecz, bo zodbyli tylko jedna bramke, mogło by byc ich wiecej i wtedy moznaby powiedziec, ze był to ich nalepszy mecz ;p Tak według mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum