BabciaKartoflan, no poczatek nalezal do Niemcow ale tylko poczatek a co do gry Hiszpani to nie mowie ze grali najlepszy mecz wczoraj ogolnie dobry turniej zagrali
Cameron, nie wystarczy powiedziec ze kibicujesz Niemcom i cieszysz sie ze doszli do finalu i smucisz ze przegrali w finale no ale nie ma co ukrywac nie zasluzyli na to
tak masz racje !! moja wiedza na temat pilki jest zerowa, nie ogladalem zadnego meczu Euro2008 a pisze tu tylko zeby poporstu sie pokazac przepraszam juz wiecej nie bede z Toba dyskutowal
Mecz Polski z Armenią ostatecznie wyleczył mnie z oglądanie eliminacji, a Euro 2008 z oglądania głównych turniejów. Ja już nie wiem czy to piłka nożna staje się coraz nudniejsza czy to ja wyrosłem z oglądania tej kopaniny.
Wiem jedno oglądanie meczów w których nie kibicuje jakiejś drużynie mnie usypia, oglądanie meczów Polski i kibicowanie jej to czysty masochizm. Ja się cieszę, że tym razem w ogóle w reprezentację nie wierzyłem, zaoszczędziło mi to niepotrzebnego rozczarowania.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum