Hej, naprawdę ktoś wierzy, że możemy pokonać Niemców? OK, wiem, że trzeba być optymistą, ale bez przesady... A jak usłyszałam pewną opinię, że z grupy wyjdą Chorwacja i Polska to myślałam że padne...
Hej, naprawdę ktoś wierzy, że możemy pokonać Niemców? OK, wiem, że trzeba być optymistą, ale bez przesady... A jak usłyszałam pewną opinię, że z grupy wyjdą Chorwacja i Polska to myślałam że padne...
Ja wierze, i dlaczego by nie mieli wyjść Chorwaci i Polacy? jeśli my zagramy dobrze to zdobędziemy wystarczająco pkt aby wyjść. Niemcy wcale nie są teraz tacy silni, przechodzą swoje gorsze chwile więc i jest szansa na pokonanie ich zwłaszcza że nasz Leoś potrafi ze zwykłego ligowego grajka zrobić dobrego piłkarza który może walczyć z każdym praktycznie. Chorwaci jak zagrają mecze takie jak w eliminacjach, może nie był to piękny football ale bardzo skuteczny to dlaczego by nie? Ja tam chciałbym żeby właśnie tak wyglądała tabela, że pierwsze 2 miejsca to Polska i Chorwacja... niezależnie od miejsca kto pierwszy kto drugi.
_________________ Bogatym nie jest ten kto posiada, lecz ten, kto daje. - Jan Paweł II
Tak to prawda... od kiedy Leo zajął się naszą piłką dokonujemy rzeczy o których kiedyś byśmy nie marzyli... jakby tych wszystkich pijaków wymienili z Listkiewiczem na czele to może by cała Polska piłka nożna zmieniła tak jak reprezentacja za Leo....
Decydujący będzie mecz przecwko Chorwatom (oczywiście pod warunkiem że pokonamy Austrie)
Chorwaci są bardzo pewni siebie, zobaczcie co ostatnio przeczytałem:
http://sport.interia.pl/p...ki,1071146,4978
Dobra grupa. Najslabsza druzyna z pierwszego koszyka czyli Austria. Chorwaci stracili swoja gwiazde niedawno a z Niemcami to nawet druzyna Janasa o malo co nie zremisowala
_________________ I nie za szybko tylko powoli
szybko nie wolno bo lapa boli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum