Hej, fajnie by było pogadać z kimś kto tak jak ja od lat kibicuje włoskiej reprezentacji w piłce nożnej:) Myślicie, że uda im się zdobyć puchar na zbliżających się Euro?? Mi się wydaje, że będzie ciężko, ale przed MŚ 2006 chyba też niewiele osób stawiało na Włochów...
Również kibicuje włoskiej reprezentacji (od 8 lat- pamiętne Euro 2000:/). Myślę, że Włosi mają dużą szansę zdobyć puchar, ale ME w ostatnich latach są tak nieprzewidywalne, że bardzo ciężko stawiać na jakiegoś faworyta... jednakże jak zawsze będę trzymać za nich kciuki
No nie było łatwo pozbierać się po tej porażce , ta noc rzeczywiście nie należała do szczególnie przyjemnych:D zawsze mnie cieszy jak Włosi wygrywają i zamykają tym samym usta krytykom swojej gry, finał 2006 to była cudowna sprawa, mecz trzymający w napięciu do ostatniej minuty... szkoda, że po powrocie do Włoch piłkarze Juventusu zostali zdegradowani
Myślicie, że uda im się zdobyć puchar na zbliżających się Euro??
Reprezentacja Włoch należy do czołówki europejskich drużyn i zrozumiałym jest to, przed każdą imprezą zaliczani są jako jedni z faworytów ( o ile na owym turnieju wystąpią oczywiście ). Tak samo jest i teraz przed Euro 2008.. Jeżeli chodzi o mnie, nie stawiam włochów jako faworytów do końcowego sukcesu, uważam że kilka innych reprezentcji ma na to troszkę większe szanse..
_________________ Alternatywa, stoisz i się ślinisz albo idziesz i zdobywasz..
Wysłany: 2008-04-18, 15:33
Mistrzowie świata są jak dla mnie głównymi faworytami. Jest to bardzo dobra drużyna,lecz Francja może im pokrzyżować plany w grupie. Z Rumunią i Holandią chyba powinni sobie poradzić. Jak awansują do fazy pucharowej mistrzostw będą mieli dosyć łatwego przeciwnika z grupy D (stawiam na Hiszpanię albo Szwecję) więc powinni spokojnie dojść CO NAJMNIEJ do 1/2 mistrzostw.
btw.ciekawy byłby finał Polska-Włochy choć raczej nierealny
_________________ "Przypływy i odpływy Atlantyku
ruchy kontynentów,
położenie słońca i gwiazd...
To tylko część świata
nad którym panuję"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum