Do tych mistrzostw jest jeszcze daleko niewiadomo jak druzyny europejskie trafią z formą, ale wątpie, zeby jakas ekipa ze starego kontynentu wygrała, a nawet doszłą do finału. Bardzo prawdopodobne jest, ze wygra jakas druzyna z Afryki. Patrzcie: na mundialu 2006 swietnie zaprezentowały sie ekipy Ghany, WKS, są to bardzo młode teamy prezentujące "international level". Mam nadzieje, ze będzie sporo niespodzianek na tym turnieju
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Według mnie wygra albo Brazylia, albo Argentyna, ablo Hiszpania , a 2 miejsce pewnie Niemcy
_________________ Sukces.webnode.com
Serwis na temat motywacji, nauki języków, sukcesu, niezależności finansowej. Wiele artykułów, filmików oraz darmowy kurs angielskiego.
No wąłsnie, teraz jescze nie moza raczej spekulowac o tmy kto wygra ;] trzeb apoczekac, jak napisał Archi na faze eliminacyjna i zobaczyc jak sobie radza dane reprezentacje i co moga pokazac w dalszych rozgrywkach ;] potem mozna snuc jakies domysły na temat wygranych ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
takie plany a nikt jeszcze nie powiedzial ze Brazylia wogole zagra w tych MS
poczekajmy po wszystkich eliminacjach kto bedzie gral i wtedy mozna prorokowac
Równie dobrze, można powiedzieć tuż przed turniejem, takie plany, a nie wiadomo kto zagra w finale. Przecież to jest tylko zabawa w typowanie, a nie eksperckie analizy. A Brazylia na tych MŚ zagra. Jeżeli można typować zwycięzców turnieju to można również sobie typować tych, którzy przejdą eliminacje.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum