_________________ Jeden Drugi ma to w dupie nie docenia wszystko ma na co ochotę bierze
Nie zastanawia się że innym trudniej
że trzeba harować żeby chociaż się ubrać
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
Wysłany: 2007-08-18, 11:08
Polecający: Świt nad Bugiem
czerwony napisał/a:
Ja kibicuję Arsenalowi Londyn
A ja KOCHAM Arsenal Londyn!! Mój ukochany klub od kiedy zacząłem się interesować piłką nożna. Zawsze, niezależnie od wyników będę całym sercem z tym klubem.
Oprócz niego kibicuję Chełmiance Chełm oraz Wiśle Kraków. Lubię też Lecha Poznań. (nieco dziwne powiązania, ale nie jestem kibolem i nie patrzę, aż tak na zgody i kosy)...
Nie są mi również obojętne takie kluby jak Motor Lublin, Śląsk Wrocław czy Lechia Gdańsk.
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Wysłany: 2007-08-18, 12:13
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ja kibicuję Wiśle Kraków:) Pewnie dlatego ze moj facet tez im kibicuje , i połowa klasy ( facetow ) rowniez im kibicuje i pewnie tez ze trzymam z facetami ogolnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum