No masz rację grają bardzo dobrze :
UC Sampdoria - AC Milan 0 : 5
AC Milan - AS Roma 0 : 1
AC Milan - Empoli FC 0 : 1
SS Lazio - AC Milan 1 : 5
AC Milan - Calcio Catania 1 : 1
US Citta di Palermo - AC Milan 2 : 1
AC Milan - Parma FC 1 : 1
AC Siena - AC Milan 1 : 1
AC Milan - ACF Fiorentina 1 : 1
Genoa CFC - AC Milan 0 : 3
Z łatwością można zobaczyć że grają daremnie nie wiem co widzicie w tym Milanie he ;-)
Zawsze i wszędzie Juventusowi kibicować cały świat będzie ;-) Forza Juve
_________________ Miasto rzadko śpi jak się budzi to z kacem a siedemnastki chodzą z wózkami na spacer ..
Zamiast szukać wyjścia my wolimy błądzić
Trudniej zrozumieć innych, łatwiej ich osądzić
A moje magicznie trio to Manchester Utd, Arsenal i Roma
a ja mam pytanie... komu kibicujesz jak gra Manchester z Arsenalem ? co zdarza sie częściej...
choć z Romą są teraz w grupie w LM ? więc komu kibicowałeś w meczu Manchester- Roma ? he?
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Od zawsze kibicuję zespołom: AC Milan (ach czasy gdy grał Franco Baresi), FC Valencia, Górnik Łęczna (sentyment) oraz AJAX Amsterdam. Z wszystkimi wiąże mnie jakaś tam więź emocjonalna (powiedzmy) i z miłą chęcią oglądam mecze z udziałem tychze drużyn. Liczę, że Górnik szybko wróci do ekstraklasy :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum