łał naprawdę? powiedziałam że z GÓRNIKA ZABRZE lubię tylko TOMKA HAJTO.. Ty sobie możesz lubić niewiem np. Dawida Jarkę a ja go nie lubię. Każdy ma swoje zdanie i poglądy. Nie powiedziałam że on gra najlepiej na świecie, bo nie gra, ale powiedziałam że akurat z tego klubu lubię go NAJBARDZIEJ, albo inaczej- z tego klubu lubię TYLKO jego. Tak trudno zrozumieć?
przepraszam, że piszę to w tym temacie..
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
Regionalnie+zgody: Sarmacja Będzin, Zagłębiak Dąbrowa Górnicza, AKS Górnik-Niwka, Czarni Sosnowiec, CKS Czeladź, Piaski...
A z tych, co możecie lepiej znać, to: Zagłębie Sosnowiec, Legia Warszawa, BKS Stal Bieslko-Biała, Olimpia Elbląg, ADO Deen Haag.
A za granicą raczej mnie nic, oprócz sojusznika, nie rusza. Może Celtic Glasgow i Partizan Belgrad.
_________________ fałszywcom nie chcę być swakiem, ni drużbą -
niechaj nas morza przedzielą i step -
w miejsce korony wdziałem wilczy łeb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum