Wysłany: 2007-09-25, 20:47 Jose Mourinho na zielonej trawce ;) Polecający: www.google.pl
Ostatnio bardzo się zdziwiłem (2007-09-23), oglądając mecz Chelsea- Manchester United. Gdy się okazało, że Jose Mourinho już nie robi mądrych min na ławce trenera (pewnie oglądał mecz w TV;) tuż po aktorskiej konferencji prasowej. Nie przepadałem za nim i jego arogancją, dlatego ucieszyło mnie, że w końcu wyleciał z tego klubu. Niby uchodzi za wybitnego trenera a z tyloma znakomitymi piłkarzami niewiele zwojował. Może oceniam go za bardzo krytycznie?
p.s.
Ta czerwona kartka chyba była na wyrost (ale to nie mnie nałożono nakładkę;). Wie ktoś jak zniósł kopnięcie w głowę zadane przez Andriy Shevchenkowa zawodnik z Blackburn ?
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
Niby uchodzi za wybitnego trenera a z tyloma znakomitymi piłkarzami niewiele zwojował. Może oceniam go za bardzo krytycznie?
No raczej. W trzy sezony dwa mistrzostwa pod rząd i wicemistrz, puchar Anglii, dwa puchary ligi, dwa razy trener ligi, dwa razy półfinał ligi mistrzów. To jest nic? Wcześniej zawojował Europę z Porto.. To genialny trener i na propozycję posady na pewno długo nie będzie czekał. Tyle, że ma temperament. Pewnie się popsztykali z Abramowiczem o ostatnie porażki, a z szefem się nie zadziera.. No i poleciał.
Poza tym gdyby był takim przereklamowanym bucem to teraz połowa składu Chelsea by się nie buntowała. W tym np. Lampard i Drogba, który zażądał wystawienia na listę transferową. Teraz dopiero Chelsea się posypie.
Nie miałbym nic przeciwko, żeby Krzysiu Klicki sprowadził Mourinho do Korony.
SoBineQ napisał/a:
ja ogólnie powiem szzczerze nienawidze chelsea to poprostu sztuczny klub
Czemu sztuczny?
Cytat:
Wyjazd do Włoch 300zł
Bilet na San Siro 50zł
Zobaczyc milan w akcji BEZCENNE!
No dzisiaj było bezcenne
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
e tam, Borucowi dobrze jest w Celticu, niech może tam siedzi...a odnośnie Mourinho to z czego on ma być zadowolony, dla niego liczy się jedynie zwycięstwo, a innego wyniku nie przyjmuje do wiadomości i po prostu nie umie się z tym pogodzić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum