och narzekać nie można... tym bardziej, że Emirates Stadium nie został jeszcze zdobyty przez czerwone diabły ;(
ale to już nie długo nadejdzie... chyba
[ Dodano: 2007-11-08, 16:26 ]
no i wygraliśmy
4:0 z Dynamem Kijów
30' Gerard Pique
37' Carlos Tevez
75' Wayne Rooney
88' Cristiano Ronaldo
brawo
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
a ja tam wcale nie jestem zaskoczona.. od dawna wiadomo, że potencjał mają po wzmocnieniach w tym sezonie spodziewam sie wyników w europie no i oczywiście w Anglii
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
kolejny mecz w lidze mistrzów wygrany pokonaliśmy Sporting Lizbona 2:1
co prawda pierwszą bramkę straciliśmy po nienajlepszym zachowaniu sie Kuszczaka żeby nie powiedzieć po jego błędzie ae daliśmy radę i Tevez w 60' wyrównał a w 91' C. Ronaldo dał prowadzenie Manchesterowi....
[ Dodano: 2007-12-29, 13:22 ]
Manchester wskoczył na pierwsze miejsce po wygranej nad Sunderlandem 0:4 Arsenal bezbramkowo zremisował z Portsmouth i ustąpił miejsca mistrzowi z przez roku...
oj będzie sie działo tylko punkt i aż punkt przewagi Man Utd
Szczerze mówiąc, powiedziałem ojcu przy pierwszym rzucie karnym, że jak Ronaldo będzie strzelał to nie trafi...no i kurde mogłem się założyć. Za Manchesterem jest od zawsze i pewnie tyle samo będę ale Ronaldo to ja nie trawię
Ostatni dzień okienka transferowego był niezwykle emocjonujący, bowiem z White Hart Lane na Old Trafford przeniósł się Dymitar Berbatow, natomiast do Manchesteru City niespodziewanie trafił Robinho.
Wielkie pieniądze Dr Sulaiman al-Fahima nie imponują jednak Ryanowi Giggsowi, który uważa, że Czerwone Diabły cały czas będą największym klubem na świecie.
Czerwone Diabły na kilkadziesiąt minut przed końcem okienka transferowego zapewniły sobie transfer Dymitara Berbatowa z Manchesteru United. Ryan Giggs stwierdza, że był bardzo podekscytowany możliwością sprowadzenia napastnika Tottenhamu.
źródło:www.manchutd.pl serdecznie zapraszam wszystkich Fanatyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum