Hmmm... Pierwsza połowa meczu super wynik 1:1 ... Polacy dali popis... Ale... potem jak pewnie kazdy wie przegraliśmy z Anglią 2:1, ale ja oczywiście ciesze się że wogóle dostali się do finału
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
nom cóz czuje sie winna bo wykrakałam;/;/ chłopak pytał sie ile bedzie a ja walłam ze alko 2;0 albo 2;1 dla angli ;/;/ nie ze nie wierze w polaków bo to nie prawda ale jakos kobiecva intuicja podowiadała mi ze polacy pzregraja... o cóz kapa;/
Patrzac na statystyki dotychczasowych meczow ktore byly jakos 9 porazek 6 remisow 1 wygrana - mozna bylo sie domyslec ze dostana, bo jeszcze anglicy mieli atut swojego bojska ale mysle ze na MS na neutralnym stadionie mieli by nawet szanse:)
no i tak wlasnie aleksandra wykrakala:( WSTYDZ SIE !!!! co do samego meczu to watpie zeby neutralne boisko pomoglo bo w koncu to Anglia a kibice i tak im za duzo nie pomogli bo lepiej bylo slychac Polakow ale miejmy nadzieje ze na mistrzostwach beda szalec i gdzies daleko dojda
Ja kiedyś wykrakałam remis dla mojej Gieksy i od teraz nie udzielam się przed meczami
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Hmmm... Pierwsza połowa meczu super wynik 1:1 ... Polacy dali popis... Ale...
Dali popis? Bo pierwszą akcje udaną mieli w czterdziestejktórejś minucie? Bo ledwo ledwo udałowało im się bronić pod swoją bramką? Jednak wyszła prawda, jesteśmy rzadcy i lepsza drużyna mimo, że jest w kryzysie może nas opykać jak chce..
Ale chociaż tyle że się dostaliśmy, trza się cieszyć (póki co)
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Polska moze i wymiata wsrod przecietniakow... jednak do górnej polki jej jeszcze troche brakuje - obecna pozycja Polski jest jedna z najlepszych wsrod sredniakow lub jedna z najgorszych wsrod klasowych zespolow
PS.
Dobrze ze skonczylo sie 1:2 tylko to tez swiadczy o klasie i przede wszyskim szczesciu Polski
1:2 to swiadczy o tym ze mamy dobrtego nastepce Dudka i w miare szczelna obrone choc jeszcze popelnia bledy wg mnie nasza reprezentacja jest dobra ale potrzebuje jeszcze doswiadczenia i troszke wiecej umiejetnosci
hehe... dobra obrona bo w szeregach obrony byla tez pomoc i atak taki czop przed bramką zrobili przynajmniej w 1 polowie w drugiej juz + - bylo widac poszczegolne formacje
No, ale mimo wszystko dostaliśmy się do Finału, to się chyba liczy prawda?
Gra była słaba (z Anglią). Pożyjemy, zobaczymy. Na dzień dzisiejszy jak trafimy w finałach na mocne drużyny to mamy pozamiatane. Tak jak ktośtam mówił w telewizorni jesteśmy jednymi z najlepszych wśród średniaków lub najsłabsi wśród dobrych. Skoro Anglia w kryzysie nas opykała to co by było jakbyśmy na taką Brazylię trafili
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum