ha i ja na kilku meczach w swoim życiu byłam nie chodzę regularnie, gdyż funduszy brak a i klubu żadnego dobrego blisko nie ma... prędzej na siatkarskie mecze sie wybiorę, z powodów ekonomicznych...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Ja chodze tylko na mecze Lecha Poznan pojde moze na Euro 2008 jak bedzie w Poznaniu.
A tak dla informacji >> Manchester United 6:5 Chelsea Londyn << Manchester wygral w rzutach karnych 6:5. A tak bylo 1:1
Ja chodze tylko na mecze Lecha Poznan pojde moze na Euro 2008 jak bedzie w Poznaniu.
A tak dla informacji >> Manchester United 6:5 Chelsea Londyn << Manchester wygral w rzutach karnych 6:5. A tak bylo 1:1
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie BabciaKartoflan>
hmm ??
Ja chodze, jak druzyna ktorej kibicuje nie jest na wyjazdach tylko gra mecz u siebie, bo jakos nie chce mi sie za nimi jezdzic ;p poza tym nie ma sensu ;] hmm, ale takie mecze na zywo sa swietne, jak słucham czasem konwersacji kibica, ktory siedzi gdzies niedaleko, z trenerem to padam na dechy momentalnie naparwde czasem sa swietne akcje. Nie lubie potyczek kibicow, bo potem strach zejsc z trybun i wrocic do domu ;|
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum