Hejoo
mam pytanko ,co sądzicie o dziewczynach grających w piłkę nożną?
Ja sama gram w miejskim klubie , i jestem bardzo ciekawa waszego zdania na ten temat.
No istnieje takie coś (: Sama kiedyś grałam w piłkę nożną, i nie żałuję, że grałam. Fakt, byłam jedną z niewielu dziewczyn, która grała. Moje koleżanki zamiast grać, wolały się malować i włosy farbować. Dlatego też grałam głównie z kolegami, ich zawsze można było namówić. (:
_________________ ,,Boję Się, Że Wasza Ignoracja Zniszczy To Co Dobre I Ludzkie".
(:
ja też sobie gram. w szkolnej drużynie damskiej ;p
jedyna taka w mieście ;p
a no i oczywiście musiałysmy same uprosić trenera chłopaków zeby nas trenował ;d
no i jest ;d
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Uwielbiam grać! Alew rzadko mam okazję, niestety. Kiedyś chciałam się nawet uczyć, ale to szkoła muzyczna, to chór... i czasu brak. Ale jak okazja się trafi, to biegam za piłką śmiało!
A co sądzę? Mhmmmm... na pewno nie mam nic przeciwko. I jeśli to robią, bo lubią, a nie dla 'szapnu' przed chłopaki, to w porządku.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
Uważam, że ten sport po prostu nie pasuje do kobiet, tak jak balet do mężczyzn
balet do mezczyzn pasuje ;P niektorzy sa dobrzy ;> i czasem rola meska tez jest potrzebna ;p
natomiast jesli chodzi o pilke nozna. sama grac nie lubie i nie umiem. wiekszosc dziewczyn ktore znalam grala zeby 'szpanowac' przed chlopcami, ale nie moge powiedziec, ze ten sport do kobiet nie pasuje ;d kazdy robi to co lubi, powinnismy skonczyc ze steerotypami ; ) (nie wiem czy dobrze ostatnie slowo przeliterowalam, za dlugie i dawno nie uzywane po polsku ;d)
Gra w piłkę kobiet to głupota. Bierze mnie niesmak, gdy widzę mecz piłki nożej z udziałem bab.
Pfffff. ;| Jakas dyskryminacja? Wcale nie powiedziane, że facet nie może gotować (bo ja wiemy, mężczyźni to świetni kucharze), czy MUSZĄ uganiać się za piłkę, a przynajmniej kibicować (bo znam kilku, których to kompletnie nie interesuje). A dlaczego kobiety nie mogą? Można robić to, co się lubi i to, co sprawia komuś przyjemność.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
Gra w piłkę kobiet to głupota. Bierze mnie niesmak, gdy widzę mecz piłki nożej z udziałem bab.
O, tutaj też widzę wypowiada się kolega z "wyższych kręgów". W temacie o pewnym filmie piszesz o chamskim poczuciu humoru, a tym razem sam pokazujesz, że Tobie też wyraźnie kultury brakuje.
Co do piłki. W TV nigdy nie miałem okazji oglądać piłki nożnej kobiet, co więcej, nie zamierzam tego robić dopóki nie będą one nosiły takich strojów jak siatkarki:)
Na boisku to mi tam różnicy nie robi, bo kocham piłkę i nie o przeciwnika chodzi, a o samą grę. Ale w sumie to lubię gdy kobieta się czymś wyróżnia, może być to akurat gra/zainteresowanie piłką nożną.
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Wysłany: 2007-01-23, 23:07
Polecający: Google xD
Jak ja lubie oglądać mecze piłki nożnej w wykonaniu kobiet ^^ Hmmm nie pamietam nazwiska xD Ale Bramkarka Dani jest swietna, jeśli chodzi o umiejętności
_________________ .:**:.PołOwa MiaSta NaS NienAwidZi, DrugA PoŁowA to My.:**:.
(...)Bit leci wolno, jak joint na okrągło(...)
(...)Pali to co skręcił(...)
Uważam, że ten sport po prostu nie pasuje do kobiet, tak jak balet do mężczyzn
a ja uważam, że najlepsze baleriny (czy jak oni sie tam nazywają) to właśnie mężczyźni... nie ma to jak jezioro łabędzie w wykonaniu samych facetów w opiętych rajstopach...
co do piłki nożnej dla bab (mogę pisać dla "bab" bo sama nią jestem, przynajmniej nie będzie zajeżdżać dyskryminacją płci) jak dla mnie to wybicie piłki na out... nie cierpię jak kobiety grają w piłkę nożną... nie z zawiści (bo sama też potrafię kopać), ale poprostu, no nie wiem sama dlaczego... jakoś poprostu jako fanka piłki nożnej (męskiej) kobieta jakoś mi nie pasuje do tego sportu... jak dla mnie to męski sport... wiem, że nie powinno być żadnej i nigdzie dyskryminacji, ale to nie znaczy, że wszytsko ma nam sie podobać i odpowiadać... mi nie podoba sie kobieta grająca w piłkę nożną...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum