no wlasnie wzrost ma wiele wg mnie bo strzelac bramki glowa np Ronaldo nie potrafi, moze nie ze nie potrafi ale bardzo malo ich strzela a np Ibrachimowicz wiecej bramek strzela glowa i razem z Trezege ( nie chce mi sie mysec jak sie pisze) uzupelniaja sie nawzajem i wlasnie tak Zurawski z jakims napastnikiem np z Sosinem by taki duet tworzyli
Henry gigantem nie jest, a wyskok do piłki ma taki jakby miał w nogach sprężyny. Chyba nie do końca zależy to tak ściśle od wzrostu, jeżeli już tak rozważamy.
Pisałem to już, ale widzę, że powtórzyć muszę, bo i tą wypowiedź mi wcięło. Olisadebe zasłużył się dla polskiej piłki dość mocno. Wypracował sobie awans na mundial w 2002 roku. Strzelił zdaje się pierwszą bramkę na mistrzostwach po 16 latach.
Czy teraz powinien grać? Byłoby to źle odebrane w jego przypadku, bo niby dlaczego ma spijać soki, jeżeli nie chciało mu się trochę pomęczyć i powalczyć o awans na mundial? Zależy w jakiej jest formie, bo w lidze angielskiej też chyba nie za dobrze mu się układa z trenerem.
Pytanie jeszcze jedno. Czy warto oglądać się na to, czy ktoś się opierdalał, czy nie, jeżeli trzeba się dobrze zaprezentować na mistrzostwach?
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Pytanie jeszcze jedno. Czy warto oglądać się na to, czy ktoś się opierdalał, czy nie, jeżeli trzeba się dobrze zaprezentować na mistrzostwach?
Ale o co chodzi bo ja nie w temacie? Olisadebe się wypiął na reprezentacje i nie chciał przyjechać, czy jak? Jeżeli tak to ja osobiście bym się na niego obraził, ale że Janas nie ma takiego prawa to powinien go wziąść. Chłopakowi kariera podupadła to możliwość gry na mundialu byłaby więcej niż wymarzoną okazją do pokazania się i strzelenia paru bramek..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Arsenal w finale LM. No cóż w Villareal ładnie się Kanonierzy nie zaprezentowali. Nie wiem czy to była taka gra na pokaz, czy po prostu nie potrafili postawić "Żółtym". No cóż ale Villareal nie potrafił bramki strzeli, choć miał 5 albo 6 100% okazji. Hiszpanie wygrać nie chcieli, a gdy już wymusili rzut karny, to na posterunku stał bramkarz niemiecki. Brawo dla Arsenalu!
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
A mi się wydaje że Villareal był lepszy. Arsenal albo nie chciał bo wolał się bronić albo nie mógł strzelić tej bramki, nie wiem, w każdym razie na pewno bardziej zachwycał zapał i gra Hiszpanów, szkoda tylko, że kilku sytuacji nie wykorzystał Franco. A o karnym to już nie wspomne, bramkarz rzucił się w lewo przed strzałem Riquelme, a ten zamiast pyknąć w drugą stronę to walnął prosto w Lehmanna. No ale ciśnienie musiał mieć straszne więc można zrozumieć. Tak czy siak, nie podobała mi się gra Arsenalu, Villareal wręcz przeciwnie, co nie zmienia faktu, że cieszą mnie Kanonierzy w finale, na Barcelone to oni wyjdą w roli outsidera
no ze Riquelme nie strzelil bramki to az szok, ale z tego co widzialem jak strzelal nie wiem czy zauwazyliscie caly czas patrzal na pilke a nie spojrzal na bramkarza
mi troche szkoda Villareal bo jednak wczoraj byli o niebo lepsi i niestety odpadli
mi troche szkoda Villareal bo jednak wczoraj byli o niebo lepsi i niestety odpadli
Tak... tez uwazam ze byli lepsi. Tym bardziej ze w pierwszym meczu gra byla bardziej wyrownana. Arsenal w zadnym z dwoch meczow nie mial wyraznej przewagi. Ale taka jest pilka... Ja sie juz ciesze na mecz Arsenalu z Barca. Bedzie ciekawie. Stawiam na tych drugich.
***ArChi*** napisał/a:
no ze Riquelme nie strzelil bramki to az szok, ale z tego co widzialem jak strzelal nie wiem czy zauwazyliscie caly czas patrzal na pilke a nie spojrzal na bramkarza
Poza tym strzelil za slabo i jakos bez wiary. Podszedl do pilki tak jakby wiedzial ze sie nie uda.
Mistrzem Polski, mysle ze slusznie, zostanie Legia. Kadrowe przepychanki w Wisle raczej im nie pomagaja. I eliminacje do LM w glupi sposob zawalili... Moze Legii pojdzie lepiej (I hope).
Jak typujecie wyniki w grupie? Moje: Niemcy-Polska 2:1 Polska-Ekwador 3:2 Polska-Kostaryka 2:0. :wink:
Co prawda sam stawiam na to, że Barca z Włochami się rozprawi, ale z tymi podstępnymi lisami z Mediolanu nigdy nic nie wiadomo. Po prostu tu stawka jest zbyt duża i zespoły jakby nie było najlepsze na świecie, żeby tak lekko podchodzić do dzisiejszego spotkania.
Jednak ogólnie stawiam na Barcę, czas AC Milanu już się chyba skończył.
www.wilk.boo.pl
no ale jakie szanse mozna dac Milanowi jak u siebie przegrywa a watpie zeby Barca u siebie przegrala
a dzis ogladalem sobie pierwsza polowe pucharu Polski szczerze musze powiedziec ze nasz futbol a przede wszystkim tych dwoch zespolow jest beznadziejny
Poza tym strzelil za slabo i jakos bez wiary. Podszedl do pilki tak jakby wiedzial ze sie nie uda.
Troche usprawiedliwia go ciśnienie, odpowiedzialność. Jakby to nie było decydujące kopnięcie przy którym patrzył na niego cały świat to pewnie wpakowałby te piłke do siatki z zamkniętymi oczami.
Tak czy siak gorzej po meczu czuł się chyba tylko bramkarz Werderu po meczu z Juventusem.
...Ola... napisał/a:
Polska-Ekwador 3:2
Optymistka :wink:
no ale jakie szanse mozna dac Milanowi jak u siebie przegrywa a watpie zeby Barca u siebie przegrala
2:0 dla Milanu i po meczu. A kogo jak kogo, ale Milan stać na strzelenie bramki np. w 84 i 92 minucie meczu.
Ja bym chciał żeby jednak był wynik 1:0 dla Milanu i aby to podbudowało napięcie. W karnych obstawiałbym Barcelonę. Wczoraj też ta bramka z karnego mogłaby paść i byśmy mieli jeszcze lepsze widowisko.
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum