Proste że kibol a Ty co k**wa?! Na mecze chodzisz? Klub swój kochasz?
Kochać to ja mogę dziewczynę, albo matkę, ale nie kilkudziesięciu chłopów. Co ja pedzio?
Miałczyk. napisał/a:
Cudze, trzeba!!! Sprawa honoru oczywiście!
A gdzie tu się objawia Twój honor? W tym, że rozpieprzysz ławki na cudzym boisku? To jest honor? Honorowo postępują ludzie, którzy umieją przełknąć przegraną, a nie dzikusy, którzy mają do wszystkich pretensje.
Miałczyk. napisał/a:
Na stadionach jest prewencja. I oni jak byś nie wiedział za złodziejami się nie uganiają.
A gdyby nie było takich kolesiów jak Ty, to większa liczba policjantów szukałaby skradzionych rzeczy i skuteczność łapania złodziei byłaby większa. Pomyśl najpierw trochę mózgiem.
Miałczyk. napisał/a:
Powiedz mi tylko Dishman okradli cię kiedyś? Jeśli tak to czy to odzyskałeś dzięki policji?
Ojcu ukradli samochód, po 2 tygodniach znalazła go policja. Coś jeszcze?
Miałczyk. napisał/a:
Sorry bardzo jeżeli to jest policja to ja wolę żyć w śiwecie bezprawia
Czyli to znaczy, że jeżeli policja jest słaba to zamiast im pomagać trzeba się z nimi lać?
Miałczyk. napisał/a:
Tu dam przykład: Ide sobie o godzinie 15 z 4 kolegami, gdy podjeżdża policja wysiadają policjanci i spisują nas za nic. Poprostu ztwierdzili że idziemy zbyt dużą grupą osób czy jakoś tak Czy to jest policja? Nie wspomne już o korupcji i innych przekrętach.
Jak się wygląda jak łysy dresiarz, albo łysol w 3 rozmiary za dużych spodniach z krokiem w kolanach to uznają Ciebie za kogoś kto albo coś ukradnie, albo kogoś pobije. Sami sobie zapracowaliście na takie zachowanie. Gdyby z dresiarzem często nie łączyło się przestępstwo, tylko z moherowymi beretami, to policja spisywałaby babcie, a nie Was.
A jak następnym razem będziesz niszczył coś, to się zastanów i pomyśl, że to jest Polska i jak będziesz zarabiał to również Ty pokryjesz koszty naprawy. Nic dziwnego, że u nas nie chcą budować stadionów. Po co jak przyjdzie taki kutas jeden z drugim i porozpieprzają wszystko. Was się powinno zamykać w klatkach i obrzucać gównem.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wysłany: 2006-06-14, 17:56
Polecający: dzięki sobie ;)
Jeśli się coś kocha to znaczy że żyje się tym na codzień, oddaje się temu całym sercem, ma się związane z tym nadzieje i idee. Jeśli dla ciebie "kochać" znaczy seks (bo homoseksualizm jakto ty mówisz pedalstwo cytat:pedzio. wiąże się tylko z tym) to jeśli mówisz że kochasz ojca to myślisz: uprawiam z nim seks czy jak? Tak wogóle to powiedziałem że kocham klub, a nie kibiców czy piłkarzy!!!!!!!!! Może i kilkudziesięciu chłopów nie kochasz ale jednego napewno!!!! Jest nim ojciec.
Heh, z przegraną zawsze się godzimy. Jeżeli byłbyś kiedykolwiek na meczu w którym twoja drużyna grałaby np z inną z którą macie kosy zobaczyłbyś jak to jest, gdzie objawia się honor, który łączy się z nienawiścią. Od tak kos i zgód z innymi nie mamy, zauważamy to dopiero w historii.
No niewiem raczej byłoby większe brzrobocie. Jeśli już ludzie nie mają pracy a, posterunki są przepełnione policjantami. Nie interpretuj tego w ten sposób iż dajemy zatrudnienie ludziom. To jest tylko przykład. W świecie zawsze musi być równowaga.
Na odnaleźienie samochodu wpływa wiele aspektów np: czy złodziej to amator czy działa zawodowo, czy rodzina poszkodowana ma jakieś podejrzenia itd. I tak z reguły auta znikają bez śladu a policja nic nie robi. Jeśli to prawda to twój ojciec może się tylko cieszyć że był jednym z nielicznych szczęściarzy.
Nie policja jest słaba tylko system!!! Bardzo często jest tak iż policja osądza niesłusznie, zabija ludzi bezprawnie, nie zaleca się do regulaminu, łamie prawo. Tak jest za często!!
Policji już nic nie pomoże. Zresztą jak im pomóc masz jakiś pomysł?!
To nie my z nimi zaczęliśmy. Ludzie chcieli się bić policja się w to pakowała, ludzie poszli na ręke policji umawiają się na ustawki tak aby nikt przypadkowy nie ucierpiał policja dalej się w to pakuje!!! Co mamy robić?
Tak wogóle nie wiesz jak wyglądam. Ja i koledzy wyglądamy jak inni ludzie. Nie nosimy dresów i nie jesteśmy łysi. A w zadużych spodniach to chodzą tzw skejterzy lubiący jeździć na deskach. My chodzimy w zwykłych dżinsach itp. Nic nie kradniemy i nikogo nie bijemy!!!! W każdym razie nie bijemy bez powodu. A więc jeśli bym ubierał się jak np Osama Binladden to mogą mnie spisać tylko za to że tak ubrani chodzą niektórzy terroryści? Śmieszny jesteś.
Spoko do tej pory nikogo starałem się nie obrażać na tym forum. Ale nie toleruję też obrazy mnie!!! Więc zamknij ryj jebana kórwo bo w klatkach to zamykać powinni ludzi pozbawionych tolerancji dla czyjiś pasji i miłości takich, jak TY dishman!!! Twój upór w zmienianiu systemu niczego nie zmieni może tylko pogorszyć twoją sytuację. przemyśl to lepiej!
Proponuje panowie dyskutować ale bez wyzywania, obrazania itp. Chyba macie na tyle zasobne słownictwo aby przekazywać to w sposob bardziej kulturalny to co myślicie. Kolejne posty z tego typu tekstami beda kasowane wiec radze z 2 razy conajmniej przeczytać to co piszecie. Ptaq.
Jeśli się coś kocha to znaczy że żyje się tym na codzień, oddaje się temu całym sercem, ma się związane z tym nadzieje i idee. Jeśli dla ciebie "kochać" znaczy seks (bo homoseksualizm jakto ty mówisz pedalstwo cytat:pedzio. wiąże się tylko z tym) to jeśli mówisz że kochasz ojca to myślisz: uprawiam z nim seks czy jak? Tak wogóle to powiedziałem że kocham klub, a nie kibiców czy piłkarzy!!!!!!!!! Może i kilkudziesięciu chłopów nie kochasz ale jednego napewno!!!! Jest nim ojciec.
Rozumiem, że dla miłości do klubu byś zabił. Skoro twierdzisz, że kibolem jesteś, to wiesz zapewne, że Wam się zdarza kogoś zabić, dlatego, że nosi szalik Cracovii/Wisły. Piszesz niżej, że jestem śmieszny, ale to nie ja naipierdalam się dlatego, że kibicuję przeciwnemu klubowi. Jeszcze żeby tu chodziło faktycznie o jakąś ważną sprawę o prawa do czegoś. Ale nie zabijacie się, bo nosicie szaliki... .
Miałczyk. napisał/a:
Na odnaleźienie samochodu wpływa wiele aspektów np: czy złodziej to amator czy działa zawodowo, czy rodzina poszkodowana ma jakieś podejrzenia itd. I tak z reguły auta znikają bez śladu a policja nic nie robi. Jeśli to prawda to twój ojciec może się tylko cieszyć że był jednym z nielicznych szczęściarzy.
Czyli jednak coś ta policja robi? Robi też coś, żebyście się nawzajem nie pozabijali.
Zresztą jest też inny aspekt. Kto kibicuje? Głównie takie łyse dresy jak Ty. A mój ojciec pamięta czasy, gdy na stadiony chodziło się rodzinami. Nie chodzi się, bo jak 30 chłopa wrzeszczy, rzuca krzesełkami i wali w siebie kamieniami, to nie jest to zbyt przyjemne.
Miałczyk. napisał/a:
Nie policja jest słaba tylko system!!! Bardzo często jest tak iż policja osądza niesłusznie, zabija ludzi bezprawnie, nie zaleca się do regulaminu, łamie prawo. Tak jest za często!!
Masz pretensje do władzy, że nie zaleca się do regulaminu, a sam łamiesz prawo? Weź się zastanów choć raz nad tym co piszesz. Jakie masz prawo wymagać od policjanta aby był uczciwy, skoro sam prawo masz w dupie?
Miałczyk. napisał/a:
Policji już nic nie pomoże. Zresztą jak im pomóc masz jakiś pomysł?!
Wystarczy, żeby tacy debile jak Ty, nie zawracali im dupy, jakimiś pieprzonymi wymyślonymi bitwami? Starkówkę w Warszawie to kto zniszczył? Krasnoludki? Pojebani kibole, którzy demolowali własne miasto!
Miałczyk. napisał/a:
To nie my z nimi zaczęliśmy. Ludzie chcieli się bić policja się w to pakowała, ludzie poszli na ręke policji umawiają się na ustawki tak aby nikt przypadkowy nie ucierpiał policja dalej się w to pakuje!!! Co mamy robić?
Zapisz się do klubu bokserskiego, albo zatrudnij jako ochroniarz, skoro z Ciebie taki kozak. Będziecie się tam napierdzielać, będziecie krzyczeć, żeby się nie wtrącać w Wasze sprawy, a później jeden drugie zabije "przypadkiem" i wielka pretensja do policji, że gdzie oni byli? Wiedzieli i nie interweniowali.
Miałczyk. napisał/a:
Tak wogóle nie wiesz jak wyglądam. Ja i koledzy wyglądamy jak inni ludzie. Nie nosimy dresów i nie jesteśmy łysi. A w zadużych spodniach to chodzą tzw skejterzy lubiący jeździć na deskach. My chodzimy w zwykłych dżinsach itp. Nic nie kradniemy i nikogo nie bijemy!!!! W każdym razie nie bijemy bez powodu. A więc jeśli bym ubierał się jak np Osama Binladden to mogą mnie spisać tylko za to że tak ubrani chodzą niektórzy terroryści? Śmieszny jesteś.
Słuchaj, najwyraźniej wyglądasz jak jakiś dresiarz i nie zdajesz sobie z tego sprawy. Mnie nie spisują, wielu moich kumpli nie spisują. Więcej powiem, na studiach w grupie trudno znaleźć chłopaka, który byłby notorycznie spisywany. A też nie chodzę w pojedynkę, też zdaża się chodzić po kilka osób, przejeżdża radiowóz i nic się nie dzieje.
Miałczyk. napisał/a:
Spoko do tej pory nikogo starałem się nie obrażać na tym forum. Ale nie toleruję też obrazy mnie!!! Więc zamknij ryj jebana kórwo bo w klatkach to zamykać powinni ludzi pozbawionych tolerancji dla czyjiś pasji i miłości takich, jak TY dishman!!! Twój upór w zmienianiu systemu niczego nie zmieni może tylko pogorszyć twoją sytuację. przemyśl to lepiej!
Bo co mi zrobisz? Pobijesz mnie? Nawet nie umiesz napisać obraźliwego słowa nie robiąc błędu. Chcesz kogoś obrażać, to najpierw zobacz jak się to pisze, bo robisz z siebie błazna, popularnego dresiarza, co to w głowie ma zero.
Potrzebowałeś 12 postów, żeby kogoś zacząć obrażać. I od czego się zaczęło? Od tego, że podważyłem, że Motor Lublin to żadna potęga? To co byś mi zrobił, gdybym Ci to powiedział w twarz, zabiłbyś mnie? Zabiłbyś, albo pobił człowieka, który powiedział, że Motor Lublin nie jest żadną potęgą, bo 9 miejsce w I lidze 21 lat temu to znaczy tyle co wczorajsze rozlane mleko?
Ciebie profilaktycznie trzebaby było zamknąć w więzieniu i nie wypuszczać, aż zmądrzejesz.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nawet dobrze idzie Polakom. 45 minut i jeszcze żadnej bramki dla Niemców.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-06-14, 22:01
dlaczego akurat 91min...:(
było tak pięknie i Neuville musiał zj***ć mi humor na długi czas...:(
ten mecz przejdzie do historii.... niestety jako przegrany...
cóż.. może za 4 lata sie uda..
_________________ zdobyć świata szczyt.....POLSKA!!!!!
Co do wypowiedzi faziego: Kibicowanie czy jak kto woli kibicostwo to nie jest patologia w części przypadków może i tak jest. Zpewnością nie w moim.
Słowo hooligan's jest zaczerpnięte z języka angielskiego, w tym właśnie języku określenie przynależności w liczbie mnogiej piszemy tak np. father's son - syn ojca, hooligan's Motor - chuligani Motoru. Tak poprostu jest poprawnie. Gdybyś uczył się pilniej angielskiego byś wiedział!!!
Kibicowanie nie jest. Kibolstwo jak najbardziej. Jak innaczej nazwać bande bezmózgów bijących, zabijających i demolujących w imie jakichś durnych ideałów, które w dodatku idą od góry, a oni je tylko bezmyślnie przyjmują, powielają i brną dalej w te głupote. Zresztą wszystko jest wyżej opisane.
No więc drogi poligloto "chuligani Motoru" brzmiałoby "Motor's hooligans", a co do liczby mnogiej to apostrof dodaje się po dodawanej literze "s" np. "fighters' gloves". Apostrof ma sens przy "Hool's" bo czasem używa się go po prostu w celu skrócenia wyrazu i niczego więcej. Tak więc "Hooligan's" na murze budzi tylko moje politowanie dla autora, tak samo jak HWDP obok. Ale mniejsza z tym, bo to OT..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum