Wysłany: 2006-08-03, 07:19
Polecający: google :P
***ArChi*** napisał/a:
w jakim klubie dobrym grasz ???
Odra Koźle - Opolska pierwsza liga juniorów
***ArChi*** napisał/a:
co sadzicie o grze dzisiejszej Legii ?? i wogole jakie szanse przed meczem z zespolem z Ukrainy dajecie Warszawiakom ???
Mi się wydaje, że można być optymistą przed dwumeczem z Szachtarem. Legia zagrała dobrze i mogła zwyciężyć znacznie wyżej. O sile warszawiaków stanowią przede wszystkim brazylijczycy i to na nich najbardziej licze, że odprawią ukrainców.
***ArChi*** napisał/a:
o i dzis nowy trener reprezentacji oglosil powolania jak sie podoba sklad ???
Praktycznie sie nie zmienił Co źle prognozuje. Jest Frankowski, Saganowski i Jeleń - to są bardzo dobre powołania, ale dlaczego nie ma Boruca?? Co w kadrze robią Bąk i Radomski?? Tych powołań nie rozumiem. Wszystko okaże się 16 sierpnia.
Odra Koźle no pierwszy raz slysze ale jak mowisz ze dobry to niech i tak bedzie
no ja tez jestem optymista co do meczu z Szachtarem, ale ja tak zawsze wiec nic nowego
a nie ma zmian bo wg mnie w Polsce nie ma lepszych pilkarzy i to dlatego takie same powolania jeden plus nie ma Rasiaka a Boruca wg mnie dlatego nie ma poniewaz jest pewniakiem i sprawdza Dudak jeszcze miejmy nadzieje ze lepiej pouklada ten zespol i bedzie lepioej grac
Jedno jest pewne panu Listkiewiczowi trzeba podziękować i tyle. Szkoda tylko że na miejscu prezesa nie usiądzie Jan Tomaszewski. Może on by coś zmienił...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-22, 16:41
Wierny Poglądom napisał/a:
a widzisz kogoś lepszego na to stanowisko?
Moim zdaniem pytanie powinno brzmieć czy jest ktoś gorszy, bo Tomaszewski to typowy pieniacz. Przecież on gada co mu tylko ślina na język przyniesie. Jednego dnia(po meczu z Finlandią) mówi, że Benhakier się wygłupił, bo obiecał awans do Euro co przy polskich piłkarzach jest nierealne, żeby kilka dni później(po meczu z Serbią) mówić, że Polska może jeszcze awansować tylko trzeba szybko Benhakiera zwolnić i postawić na młodych piłkarzy.
Zresztą on pokazał jaki jest skuteczny w komisji ds. etyki.
A pasjonowanie się polską piłką nożną to na pewno jest jakaś odmiana nekrofilii i po ostatnich pucharowych wyczynach naszych piłkarzy już mi zwisa co się stanie z PZPN. Choć z pewnością Tomaszewski jako prezes wniósłby jakiś koloryt, bo na poprawę to nie ma co liczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum