Wysłany: 2006-10-03, 07:48
Polecający: Dzięki sobie :)
Stawiam na łatwy mecz z Kazachami i wysokie zwycięstwo i równie wysoką porażkę z Portugalią, trzeba być wielkim optymistom by liczyć na 6 pkt, choć z drugiej strony Polska będzie meksymalnie zmobilizowana, bo tak anprawdę gdyby zdobyła w 4 meczach 4 pkt to ME odjeżdzają...
Problem jest taki że po Polakach nigdy nie można spodziewać się równej gry, choćby na poziomie średniaków albo są jak Czechy czy Holandia a drugi mecz jak San Marino...
[ Dodano: 2006-10-03, 13:02 ]
Przed chwilą odbyło się losowanie UEFA zapamiętałem tylko grupę Wisły:
Wisła
FC Basel
Nantes
Balckburn Rovers
Feyenord Roterdam
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-10-03, 16:24
Archi przepraszam cię że nazwałem cię pesymistą bo tu naprawdę wykazałeś wielki optymizm
Według mnie grupa jak dla Wisły na Europejskim poziomie. Mamy Angielski klub, który jest średniakiem w lidze a gra na poziomie, gdzie spokojnie zawsze byłby w top 3 polskiej ligi. Jest FC Basel, które jest obyte w LM, Feyenord, który choć w lidze gra przeciętnie jest równie groźny jak Blackburn. Nantes też jest bardzo silnym klubem. Pamiętajmy przecież że te zespoły były czołowymi klubami takich lig jak Francuska czy Angielska a to o wiele wyższy poziom od Polskiej Ligi i myślę że lepiej byłoby trafić na mistrza jakiegoś mniejszego kraju lub zespół ze Skandynawii (Odende) niż grać z 4 czy 5 zespołem Francji.
Kiedy będzie znany dokładny terminaz pobawimy się w typowanie
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-10-03, 19:16
saferłel napisał/a:
Kiedy będzie znany dokładny terminaz pobawimy się w typowanie
Ja już mogę typować: "jak zwykle"
***ArChi*** napisał/a:
no Wisla nie trafila na latwa grupe ale mysle ze nie jest tez trudna
Dla drużyn z Orange Ekstraklasy, każdy mecz w pucharach jest trudny, a już faza grupowa pucharu UEFA to kosmos bez względu na losowanie. Od kilku lat udowadniają, że nie ma przeciwnika, z którym nie mogliby przegrać.
Wysłany: 2006-10-03, 19:41
No tak Odense a co z resztą...nie trafiliśmy na Odense więc mamy reszte plus 1 klub zamiast Odense
Ja też jestem pesymistą, polska piłka stacza się i to jest prawda jasna, którą każdy powinien sobie uświadomić, gramy coraz gorzej niedługo UEFA odbierze nam kolejne miejsca premiowane grą w PUEFA czy LM.
Oto inne grupy:
grupa A: AJ Auxerre (Francja), Glasgow Rangers (Szkocja), Partizan Belgrad (Serbia), Livorno (Włochy), Maccabi Hajfa (Izrael)
grupa B: Bayer Leverkusen (Niemcy), Club Brugge (Belgia), Besiktas Stambuł (Turcja), Dinamo Bukareszt (Rumunia), Tottenham Hotspur (Anglia)
grupa C: Sevilla FC (Hiszpania), AZ Alkmaar (Holandia), Slovan Liberec (Czechy), Grasshoppers Zurych (Szwajcaria), SC Braga (Portugalia)
grupa D: AC Parma (Włochy), RC Lens (Francja), SC Heerenveen (Holandia), Osasuna Pampeluna (Hiszpania), Odense BK (Dania)
grupa E: Feyenoord Rotterdam (Holandia), FC Basel (Szwajcaria), Wisła Kraków (Polska), Blackburn Rovers (Anglia), AS Nancy (Francja)
grupa F: Ajax Amsterdam (Holandia), Sparta Praga (Czechy), Espanyol Barcelona (Hiszpania), Austria Wiedeń (Austria), Zulte Waregem (Belgia)
grupa G: Panathinaikos Ateny (Grecja), Paris Sait-Germain (Francja), Rapid Bukareszt (Rumunia), Hapoel Tel-Awiw (Izrael), Mlada Boleslav (Czechy)
grupa H: Newcastle United (Anglia), Celta Vigo (Hiszpania), US Palermo (Włochy), Fenerbahce Stambuł (Turcja), Eintracht Frankfurt (Niemcy)
PS - oczywiście rywalem Wisły jest zespół Nancy a nie Nantes, przepraszam.
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Wysłany: 2006-10-06, 12:35
Wisła pogra sobie trochę z najlepszymi, ale to wszystko, kilka razy zremisuje i sprawi niespodzianke a kilka razy przegra wysoko.
Jestem też ciekaw jak ich gra odbije się na występie w Orange Extraklasa.
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Jestem ciekawy co myslicie o dzisiejszym meczu z Kazachstanem
[ Dodano: 2006-10-07, 10:09 ]
Mysle ze Wisla nie pogra w ufa za dlugo badzmy realistami ale daleko jej do druzyn ktore wylosowala
gdyby to byla Wisla zprzed 3 lat wstecz to moze byl bym wiekszym optymista
Wysłany: 2006-10-07, 18:20
1:0 z Kazachami po jak można się domyślać przeciętnej grze
Nie widzę jasnych punktów przed meczem z Portugalią.
Komentujcie, kto widział, kto słyszał Ja słuchałem 1 połowę w radiu, drugą w domu jak już z Zakopanego wróciłem oglądałem.
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Żenada, tragedia. Tak gra III ligowa drużyna, a nie polska reprezentacja.
Totalny brak zgrania, katastroficzna niedokładność podań, drewniactwo, brak lidera, obrona nie istnieje.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum