Wysłany: 2006-11-13, 23:14
Polecający: Dzięki sobie :)
Kurcze dziś mam kiepski humor, po szczerze mówiąc po raz pierwszy od pewnego czasu (z braku właśnie czesu) zajrzałem na wyniki El Me 08 i z rozpaczą zanotowałem w umyślę zwycięstwo Włoch i porażkę Szkocji ;/
Co do meczu PL-BEL, sądze że 2:2 (tak jak już pisałem) taki mecz zdarza się raz na 3,4 lata jak ten z Portugalią a i oni pewnie nie spodziewali się takiego wyniki, zresztą skoro Litwa remisowana z Włochami...
Sądze też że Polska będzie bardzo blisko awansu...a jednak się nie uda (może rozbudze w was tą opinie ogień wewnętrzny o ostrzej pogadamy )
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-01-14, 11:59
Chciałbym napisać, że piłka nożna to zło.
Na ostatnim w-f ,mimo że stałem na bramce, tak mnie skopali, że przez dwa dni ledwo chodziłem. A minęły może ze trzy w-f od kiedy zawodnik z mojej drużyny o mało mnie piłką nie znokautował, tak mocno w twarz oberwałem.
dr frasunek jakiś ty biedny. Ja kiedyś dostałam z całej pety piłką w nos od "naj" chłopaka w klasie i próbowałam się powstrzymać od uronienia choć malutkiej łezki
A co do piłki:
Lubię grać Zazwyczaj w szkołach jak są sks to tylko dla chłopaków z nogi - a szkoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum