fazi, czemu sadzisz ze wynik 3:2 z Ekwadorem nie jest realny ???
Nie no, realny jest, tak jak 5:0 też jest realne. Jak kadra też tak na luzie podejdzie do tego meczu to będzie 3:0 ale w plecy. Nie bądźmy tacy hej do przodu z tym Ekwadorem..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
No i Barca w finale. Milan się starał, ale za słabo. Bramka Szewczenki powinna być uznana, czy nie? Szczerze mówiąc to nie wiem, bo nie było z tego powtórek! Co za idioci robili tą transmisję! Szkoda, że Milan nie strzelił tej jednej bramki. Mielibyśmy świetną dramaturgię.
Mówiłem, że włoskie drużyny miały napierw farta, strzelając bramki w ostatnich minutach (i Juve i Milan), ale później to się mści.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Bramka Szewczenki powinna być uznana, czy nie? Szczerze mówiąc to nie wiem, bo nie było z tego powtórek!
Z tej jednej powtórki byle jakiej wnioskuję, że słusznie zagwizdał. Faul był, bo spalony na na pewno nie. Sheva stał za obrońcą (kto to był?) i rzucił się do piłki podanej na dobieg tak, że niemal go podeptał.
a ja tak dokladnie nie widzialem sytuacji Szewczenki wiec sie nie wypowiadam co do dramaturgi to mialem caly czas jakby Barca zdobyla bramke bylo by o wiele lepiej dla mojego organizmu
Fazi na MS nawet Wyspy Owcze gdyby tam awansowaly nie byly by latwe do ogrania bo to sa MS wiec z Ekwadorem tez napewno nie bedzie latwo ale uwazam ze wygramy
Ekwadorem tez napewno nie bedzie latwo ale uwazam ze wygramy
Oczywiscie ze wygramy. Niemcow rozwalimy 5:0. z Kostaryka zdobedziemy trzy-cyfrowa liczbe bramek a z Ekwadorem pozostaniemy przy jednej na minute.
U nas to jest taki problem: eee... bedzie ciezko... moze wygramy... ale jezeli trawa nie bedzie za sucha albo za mokra, a juz nie daj Boze zeby bylo za goraco... no i jeszcze zeby nie byl nikt przypadkiem kontuzjowany... eee jak Zurawski nie zagra to nie mamy szans. Ja czesciowo mieszkam w Londynie (kilka miesiecy w roku) i bede tam w czasie mistrzostw swiata. Jest tam zupelnie inna atmosfera. Na ulicach pelno kibicow w oknach flagi, jak gra ich reprezentacja to ludzie maja wolne w pracy (oczywiscie nie wszyscy) Nie ma rozwazan w stylu... w razie czego jak dzisiaj przegramy... jakby sie nie udalo... Ludzie KIBICUJA swoim, a nie usprawiedliwiaja na zapas. Mam wrazenie ze w Polsce tego brakuje (nie mowie ze nie ma wspanialych kibicow, bo tez sa ale jakos sie zadko o tym wspomina) smieszy mnie to ze w mediach sa dlugie rozwazania pt. Niemiecka policja szykuje sie na najazd polskich kibicow. I to NASZE, polskie stacje.
U nas to jest taki problem: eee... bedzie ciezko... moze wygramy...
Bo niektórzy bujają w obłokach, a niektórzy podchodzą realistycznie. Tak czy siak jak przychodzi co do czego to przecież nikt nie kibicuje przeciwnikom..
Anglia to po pierwsze w ogóle inny świat, a po drugie inna reprezentacja - jasne że tego brakuje.
...Ola... napisał/a:
smieszy mnie to ze w mediach sa dlugie rozwazania pt. Niemiecka policja szykuje sie na najazd polskich kibicow
Co w tym śmiesznego?
Nie widziałem ani jednego meczu...
No i moja teoria o czarnym koniu została obalona :cry: :cry:
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
U nas jest troszkę inaczej, bo i inną mamy mentalność. Anglik na pytanie "Jak leci?" odpowie "Świętnie, dzięki, a u Ciebie?"
A u nas:
-cześć, co słychać?
-stara bieda
Anglicy mają inne tradycje, inną ligę, innych piłkarzy. U nas Szpakowski z Szaranowiczem wspominają początki własnej kariery, gdy to przed 30 laty Polska zremisowała z Anglią na Wembley i czy z tego można wysnuć wniosek, że tym razem Polska też stawi czoła :wallbash: Takim dziennikarzom TVP nie przeszkadza to, że Anglicy o tym już nie pamiętają, Wembley nie ma, a w zespole nie ma już żadnego piłkarza z tamtych lat (zdziwiłbym się gdyby jakiś był). Ale co to dla naszych dzielnych komentatorów?
A strach Niemców mnie śmieszy. I dobrze, że czują przed nami respekt.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
A strach Niemców mnie śmieszy. I dobrze, że czują przed nami respekt.
Żeby tylko nie było jakiegoś skandalu i wsi na cały świat z kibolami w roli głównej... Na szczęście Anglicy też się wybierają więc nie będzie tylko na nas..
Bo niektórzy bujają w obłokach, a niektórzy podchodzą realistycznie. Tak czy siak jak przychodzi co do czego to przecież nikt nie kibicuje przeciwnikom..
Nie zrozumiales mnie. Nie mowie o realistycznym podejsciu. Po prostu jezeli ogladam mecz i komentator zaczyna opowiadac jakie to sa u nas problemy, konflikty, ze nie te warunki atmosferyczne to mnie to denerwuje. Na boisku sa dwie druzyny dwie bramki i jedna pilka. A u nas to jakby wszystko zalezalo od czynnikow pozaboiskowych. Ciagle jakies usprawiedliwienia. I to zazwyczj nie chodzi o gre pilkarzy. Czytalam ksiazke J. Dudka bardzo ladnie w niej wyjasnil dlaczego tak nam slabo poszlo w Korei (klimatyzacja popsuta, klotnia o sponsorow, konflikt z Bonkiem). Wazniejsza jest dyskusja o tym niz o przygotowaniu i wyborze pilkarzy.
Żeby tylko nie było jakiegoś skandalu i wsi na cały świat z kibolami w roli głównej... Na szczęście Anglicy też się wybierają więc nie będzie tylko na nas..
no i to jest własnie najgorsze, miejmy nadzieje ze nasi kibice zaprezentuje sie pozytywnie na mundialu i pokaza jak wyglada prawdziwy doping chocby taki jaki jest na meczach reprezentacji siatkarzy
Szkoda tylko ze o nas (Polakach) jakos bardzo latwo tworza sie zle stereotypy. jak kilku naszych zrobi wioche to bedzie na caly narod. Nie sadze zeby tak samo bylo w przypadku np. Hiszpanow. A z tymi Anglikami... no coz... nie jestesmy zadowoleni ze o nas mowia zle a sami powtarzamy takie opinie o innych?
Dishman napisał/a:
U nas Szpakowski z Szaranowiczem wspominają początki własnej kariery, gdy to przed 30 laty Polska zremisowała z Anglią na Wembley i czy z tego można wysnuć wniosek, że tym razem Polska też stawi czoła Takim dziennikarzom TVP nie przeszkadza to, że Anglicy o tym już nie pamiętają
Jak nie ma nowych sukcesow to sie wspomina stare ja bylam ciekawa wlasnie czy Anglicy pamietaja tamte mecze i jak bylam w Londynie (w czasie ostatniego meczu z Anglia) to sie o to pytalam znajomych. I moze to dziwne, ale oni PAMIETAJA. Nawet niektorzy w moim wieku potrafili wymienic kilku naszych pilkarzy z lat 70. Ogladalam relacje ze spotkania z Polska i tez przedtem w studio przypominali tamte mecze z przed 30 lat. Gorzej jesli chodzi o nasza obecna pilke. No i nadal mysla ze mowimy tu po rosyjsku
...Ola..., no wg mnie nie ma co sie dziwic ze pamietaja w koncu to byly gwiazdy swiatowe to tak ja my bysmy nie znali Pele czy innych
wczoraj Wisla wygrala z Amika na wyjezdzie ciekawe czy Legia wygra w ten weekend z Korona zapewne Fazi powie ze nie ale ja bym obstawial ze bedzie remis i Wisla troszke dogoni Legie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum