Co myślicie o meczu wisly ? Ja pierwszego nieogladalem ale ten drugi to byl w sumie porazka. Tak widac byli nastawieni by utrzymac ten wynik, a wtedy zazwyczaj konczy sie tym ze nic nie strzelaja a daja sobie strzelic niema to jak gra pressingiem.
Ale z tego co widze to wisla co roku jest coraz slabsza teraz odszedl Żurawski i widac jak sie to odbija na druzynie... jeszcze pewnie Frankowskiego za niedlugo sprzedadza i bedzie po Wisle. :roll:
Jak zwykle dostajemy w dupe i nie ma tutaj co nad tym debatować według mnie.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Ja w ogole nierozumiem zarzadu wisly bo tak jak np chyba 2 lata temu byli chyba w 4 rundzie UEFA i jakby wygrali z Lacio to by mieli z z 3mln $ chyba a i tak mieli po pierwszym meczu dobra sytuacje... i co zrobili ? sprzedali kluczowego zawodnika (Kosowskiego) za w sumie w porownaniu z kasa za wygrana chyba niecaly milion... niema to jak przed najwazniejszymi meczami sprzedawac najwazniejszych pilkarzy... Tak samo bylo teraz przed Liga mistrzow spradali Żurawskiego. Teraz nawet jak i im sie uda przejsc przez pierwsze rundy UEFA to pewnie sprzedadza Frankowskiego... i taka jest polska inne zagraniczne kluby przed najwazniejszymi meczami zakupuja jakis dobrych zawodnikow a WIsla wrecz przeciwnie sprzedaje ich i na miejsce 1 dobrego kupuje z 2 slabych by grzali lawe.
Nie do końca się znam, ale to chyba nie tak.
Zawodnik to nie bułki, które można kupić i sprzedać wbrew ich woli :wink: i jak on sam chce odejść, to go na siłę i tak żaden klub za długo nie utrzyma.
Klub się rozsypuje, a zawodnicy żyją z piłki i jak nie odejdą teraz, to kto ich kupi za rok jak Wisła odpadnie z 1 rundy UEFA po porażce z jakąś drużyną z Islandii?
Jak głupi ;/ to glupio robią ;/ jak im płaca to niech trenują ;/
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
no wlasnie tak jest ze to klub ma bardzo wiele do tego czy zawodnik zostanie w klubie czy nie a co do Wisly to sie nie wypowiadam bo kreca jak tylko moga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum