Wysłany: 2007-01-25, 15:25
Polecający: baba jaga ;P
wlasnie mialam pytac w jakim skladzie beda grac ;P pojechalabym ale jakby Ozzy spiwol Dio mi nie podchodzi niestety ;/ jestem tradycjonalistka chyba poza tym kocham Ozzy'iego ;D
Wysłany: 2007-03-10, 16:08
Uznacie, że się czepiam, ale czy nazwa zespołu w topicu na pewno jest poprawna?
Faktycznie koncert może być ciekawy, ale brak Osbourna sam w sobie mnoży dla mnie cenę bilety 5 razy! Szkoda, że mnie nie będzie, ale fajnie jak napiszecie co się działo i jak było.
jaka nazwa jest niepoprawna ? Wiem ze nie ma Ozzy'ego i ze formalnie to oni sie nazywaja Heaven And Hell. Grane będa kawałki z płyt Black Sabbath a i muzycy sa z Black Sabbath , więc powiedzmy ze bedzie to koncert Black Sabbath
Wysłany: 2007-03-10, 17:57
lolinka napisał/a:
Wiem ze nie ma Ozzy'ego i ze formalnie to oni sie nazywaja Heaven And Hell
Toś mnie zaskoczyła bo nie miałem pojęcia! Człowiek na chwile wypadnie i już takie newsy.
Martina napisał/a:
a na koncert wybrałabym się, gdyby był stary skład.. coś jak Kurczok (;
Tak to jest, że BS to jednak Ozzy plus muzycy, a nie muzycy plus Ozzy. W wypadku braku najważniejszego elementu cała zabawa nie jest już taka fajna. Jednak stary skład to klasyka, nowy już tylko odgrzewanie. Pzdr dziewuchy
Ozzy miał lepsze i gorsze okresy. Ja kiedyś widziałem koncert Ozziego na Łużnikach w Moskwie. I tam było fatalnie, ale dla mnie pierwsze 5 płyt BS to Biblia hard rocka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum