Wysłany: 2007-01-25, 15:23 Cannibal Corpse [ 12 marca 2007] Polecający: bierdonka
Cytat:
Cannibal Corpse
data: 12 marca 2007
miejsce: Kraków - "Loch Ness"
bilety : ?
Legenda death metalu, amerykańska grupa Cannibal Corpse, podała już daty swoich przyszłorocznych koncertów w Europie. Z opublikowanego terminarza wynika, iż w marcu Amerykanie zaprezentują się w Krakowie.Cannibal Corpse gościł w Polsce już wiele razy. Tym razem amerykańscy deathmetalowcy zaprezentują się 12 marca w krakowskim klubie "Loch Ness".
Zespół przybędzie do naszego kraju w ramach promocji jego ostatniego albumu, "Kill", który ukazał się w marcu 2006 roku nakładem Metal Blade (w Polsce Mystic Production). Za brzmienie dziesiątego dzieła w dorobku Kanibali odpowiedzialny jest Erik Rutan (Hate Eternal, eks-Morbid Angel).
Tournee promujące album "Kill" rozpocznie się 22 lutego we Francji. Ostatni z dotychczas zaplanowanych koncertów odbędzie się 24 marca w Belgii.
Wysłany: 2007-01-25, 15:40
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Lol, Cannibal Corpse, to najgorsza "uzawana" grupa, o jakiej slyszalem :p wiekszosc utworow jest moim zdaniem baaardzo podobna, dyskografii juz nie posiadam ^^
Dzień po moich urodzinach! Tylko na drugim końcu Polski...
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-01-25, 15:51
Polecający: baba jaga ;P
Nori napisał/a:
Lol, Cannibal Corpse, to najgorsza "uzawana" grupa, o jakiej slyszalem :p wiekszosc utworow jest moim zdaniem baaardzo podobna, dyskografii juz nie posiadam ^^
Tak to jest dzieci wychowuja sie na Ramsztajnie i na Linkin Parku i nie wiedza co to klasyka muzyki i nie potrafia docenic mistrzostwa wykonania. Pomine fakt ze perkusji takiej jak w Cannibal nigdzie nie zjadziesz, ale co tam. W koncu Ramsztaj ma kazda piosenke inna, teskty sa mega ambitne i bardzo takie podniosle LoL.
sie zdenerwowalam. Jakbym cos takiego powiedziala w Twoim wieku w moim towarzystwie to bym miala pozamiatane, wiec docen to z to forum i wiele rzeczy powiedziec mi nie wypada
Wysłany: 2007-01-25, 16:08
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Kurczol napisał/a:
Pomine fakt ze perkusji takiej jak w Cannibal nigdzie nie zjadziesz, ale co tam.
Nie sama perkusja czlowiek zyje :p
A linkin park.... to zupelnie nie moj styl
Kurczol napisał/a:
i nie wiedza co to klasyka muzyki i nie potrafia docenic mistrzostwa wykonania.
Klasyka mnie nudzi.
Kurczol napisał/a:
sie zdenerwowalam. Jakbym cos takiego powiedziala w Twoim wieku w moim towarzystwie to bym miala pozamiatane, wiec docen to z to forum i wiele rzeczy powiedziec mi nie wypada
masz juz moj nowy numer GG? No wlasnie :p
Metal tez lubie (Behemoth, Meshuggah ^^, Frontside - to ci glowni), ale Kanibale to nie moj styl
Grr... mam sie bac wypowiadac mojego zdania?
W... specyficznym towarzystwie musisz sie obracac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum