Debiut roku 2005/2006 jak uwazasz?
Według ciebie?!?!
:yea:
Moim zdaniem kilka jest świetnych wykonawcow ale jak dla mnie to za najlepsze debiut mozna uznac Agate Torzewska i kasie cerekwicka
Pewnie dla młodszych słuchaczy swietnym debiutem był zespoł Blog27
PIeknym głosem uwodzi Krzysztof Kiljański, a Kasia Moś uroda...
Wszyscy nowi wykonawcy znajda słuchaczy kazdy trafi do kogo innego i sadze ze w tym roku były swietne strzały w dziesiatke ze tak pwoiem z debiutantami B)
Jedyne co mi sie nie podoba to verba bo według mnie została stworzona na podobienstwo 18L
...
Dziękuje za uwage
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2006-01-20, 16:15
Polecający: baba jaga ;P
te co znam to tragedia a reszty nei znam wiec nei wiem ;P
dla mnie w polskiej muzyce jest mega stagnacja, coponiektorzy jeszcze robia zrzyny ze slawnych "zespolow" i w ogole nieeee nieeee i jeszcze raz nie ;P dla polskiej muzyku POP w szerokim znaczeniu tego slowa ;P
Nie pamiętam żadnego debiutu, a z tych co wymieniłaś to dwie największe kupy zeszłego roku, nie wiem która gorsza (Blog znaczy i Verba), Kiljańskich nie słucham.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Znam chyba z 4 z tych, które wymieniłaś.
Blog27 i Verby nie chciałabym nigdy usłyszeć.
Zakopower jest całkiem w pompkę, jak na muzykę góralską.
A Bracia to chyba Cugowscy?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Coś mi się nie wydaje żeby 2cztery7 debiutowało w tym roku.. No chyba że mi się źle wydaje ale wydaje mi się, że Mes i spółka to nagrywają od ładnych paru lat.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
a teraz tak serio - powiem ze ktos (rezyser?) dal rade, teledysk jest na poziomie amerykanskim i to sie chwali(kogo ja chce oklamac?)... no ale juz z textem gorzej...CHYBA ze pomogl im Pharell Wiliams to przepraszam:P
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
z tego wszystkiego najlepsze 2cztery7 choc to jak dla mnie to i tak słabe bardzo ( Mes spoko ale Stasiak i ten drugi to do d*** ogólnie):)
Troche kultury ... /Kurczol
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Ja jak zobaczycle tą liste to od razu pokrylo mi sie to z lista w gazecie, tej na interwizje czyli eliminacje do eurowizji. W domu TV byl wlaczony i mialem chyba okazje 2 utwory sluchac i sie tak podlamalem. Jak takie zespoly maja reprezentrowac Polske to thx. Choc w sumie eurowizja to jest festiwal kiczu
Zaglosowalem na inne choc nie wiem co bym tam dal.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Blog27 - beznadzieja, dwie małolaty, które wykonują... Właśnie co? Bo muzyką tego nazwać nie można, woda sodowa im odbiła (nie wiem po czym...)
Katarzyna Cerekwicka - kolejna coś w stylu Brodki. Chwila i już jej nie ma. Daje jej pół roku.
Katarzyna Moś - Nie znam.
Queens - Muzyka zupełnie nie w moim stylu.
Verba - Nie lubię go, to jest HH czy co? W ogóle mi taka muzyka nie odpowida.
Zakopower - Kolejny marny wokalista.
Krzysztof Kiljański - nawet, nawet niektóre piosenki są świetne
Mosqitoo - Nie znam.
Nowator - Nie lubię takiego stylu... HH nie lubię. I jakieś śpiewanie bez sensu. "Moja panienka już taka piękna" co to ma być?
Bracia - Nie znam.
2cztery7 - Nie znam.
Agata Torzewska - Nie znam.
Głównie nie gustuje w Polskiej muzyce... Wolę piosenki angielskie. Większość takich sezonowych gwiazdeczek śpiewa tak, żeby śpiewać. Żadnej głębi czy sensu słów...
_________________ Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum